En ny värld har öppnat sig

Igår när jag hade hjälpt en av mina väninnor att fixa naglarna så blev jag lite sugen på att spela lite grand. Hon som jag hjälpte hade berättat om en sida hon hade hittat där de hade med massor av bra bettingtips. Givetvis blev jag lite nyfiken, jag är ju fortfarande novis på det här med att spela på nätet, och strax efter att hon gått hem till sitt så surfade jag ut till betting.com som sidan heter. Jag blev helt paff över hur mycket information som fanns där och jag började genast att läsa. Det var då jag fick en snilleblixt!

Varför bara besöka en sajt?

Jag började med de sajter som hade bonusar. Alltså sidor där man fick en bonus när man spelar på nätet. Genom att kombinera de tips jag hittade och de bettingmöjligheter som fanns på de olika spelsidorna så kunde jag lägga totalt 10 spel på olika matcher och det med bättre odds än om jag skulle kört ett vanligt stryktips. Nu räckte det ju om jag träffade rätt på mer än hälften av matcherna för att jag skulle gå plus. 

Till slut hade jag över 2 000 kronor på en sida och på en av de andra hade jag lite mer. Hur kul som helst! Nu ska jag bara få koll på det här med omsättningskraven men det lär gå fort. Sen kan jag ta ut mina pengar och köpa nytt roligt smink.  

24 May 2018