Byta fönster i Uppsala?

Funderar du på att byta fönster i Uppsala? Har du verkligen koll på vad du sysslar med? Jag satt härom dagen och kollade på en familj som hade gett sig den på att de kunde fixa allting själva. Det såg ut lite som en komedi! De tappade saker på varandra, mannen i huset råkade slå en hammare genom en ruta och frun lät mest hysterisk. Jag ångrar lite att jag inte tog fram mobilen och började filma dem. 

Var inte som dem!

Om du funderar på ett fönsterbyte så vill jag uppmana dig att inte köra på om du inte vet vad du gör. Det kan ju faktiskt gå rätt illa. Familjen jag tittade på klarade sig väl utan större skador men med en glasruta som kraschar kan det ju bli blodvite ganska snabbt om man har otur. Så anlita proffs på fönsterbyten istället. då vet du att det blir rätt gjort och att det går snabbt. 

Om du vill prova själv

Men det är klart, om man aldrig provar någon gång så kan man ju heller aldrig lära sig. Om du ska testa att byta fönster på egen hand så har jag ett annat tips. Ha med dig någon som kan! En vän eller en familjemedlem som har gjort fönsterbyten förr kan vara en bra hjälp. Eller kanske en snickare du känner? Var inte rädd för att fråga och hittar du ingen som kan hjälpa dig, ring proffsen!

15 Mar 2022