Bra smink att ha hemma

Nog för att man kan ha hur mycket smink som helst hemma, om man vill, men det räcker med att ha ett fåtal basprodukter så att säga. För det kommer man långt med. Det är inte fel heller att ha bra hudvårdsprodukter som från Fitline. När det gäller det smink du ska satsa på att ha hemma i första hand så satsa på en bra foundation, en concealer, puder, bronzer, rouge, highligter, eyeliner, kajal, mascara, ögonskugga och läppstift. När det gäller ögonskugga, satsa gärna på en palett med flera olika i.

Med de saker jag har räknat upp kan du göra en bra sminkning, både till vardags och fest om det skulle vara så. 

Köp till allt eftersom

Du kan senare utöka ditt smink med andra produkter med så klart och välja utifrån hur du brukar sminka dig. Det kan vara bra att satsa även på att ha en primer, som gör att sminket sitter kvar som det ska hela dagen. Satsa även på bra sminkborstar och rengöring av ansiktet.

Tänk även på att byta ut smink som är gammalt. Det håller inte hur länge som helst. Så är du sådan att du sällan sminkar dig så att det inte snabbt tar slut så kolla om du måste byta ut det. Det är ju så att smink kan samla på sig bakterier och annat samt bli gammal och oanvändbart. Då är det bättre köpa nytt.

13 Jun 2021