Ett gäng med skönhetstips

Skönhetstips kan man aldrig få för mycket av. Här har jag samlat ett gäng olika sådana, så ta till dig dem som passar just dig.

Du som brukar få skavsår, du kan testa att ta deo på fötterna.  Deon gör att foten inte blir lika fuktig och friktionen mot skon blir mindre.

Om du vill lukta gott längre, se då till att applicera vaselin på de punkter där du brukar spraya parfym. Det får faktiskt doften att hålla längre än om du bara sprayar direkt på huden.

Testa produkter från fitline. De har ett bra märke vid namn fitline-beautyline.

Om du vill få mjuka fötter, se då till att exfoliera torra hälar med rå potatis. Dela den på mitten och strössla med salt. Mjuka upp fötterna i ett fotbad. Skrubba sedan hälarna med potatisen.

Fler bra tips

Om du vill ha snyggare naglar, se då till att applicera lite vaselin lite kring nageln när du målar naglarna. Det gör det enklare att ta bort nagellack som hamnat utanför.

Behöver du raka benen, men ditt raklödder är slut? Ta då en klick av ditt hårbalsam i stället. Det innehåller massor av vårdande ingredienser och ger en nära rakning utan att irritera huden.Finnar kan behandlas enkelt. Det genom att applicera grekisk yoghurt på området och låt det torka innan du sköljer bort. Mjölksyran har en renande effekt och probiotikan innehåller naturligt bakteriefajtande ingredienser.

Ett bra knep när man vaknar med svullna ögon efter natten är att blöta en bomullsrondell i mjölk (helst fet) och hålla den mot svullnaden ett par minuter. Kylan drar ihop blodkärlen och fettet har en mjukgörande effekt.
Annars så kan du ta två avsvalnade tepåsar med grönt te (kolla så att teet innehåller koffein) under ögonen i cirka 5 minuter. 

23 Aug 2022