Även viktigt ta hand om resten av kroppen

Även om det är naglar, nagelvård och manikyrer jag brinner för, så tycker jag även det är noga att ta hand om andra delar på kroppen med. En del av kroppen många glömmer, det är sina fötter. Så det är inte fel att göra en pedikyr ibland. Sedan kan man ju även måla de naglarna! En annan sak som jag vill göra, det är att vaxa benen. Det finns vaxning Stockholm på en mängd olika salonger. Då kan man vaxa kroppen på olika ställen om man vill. Särskilt sommaren villl jag vaxa benen.

Andra delar som man ska ta hand om

Vi har ju ganska mycket på vår kropp som behöver skötas om på olika sätt. Det är vår hud, som kanske har behov av att smörjas med krämer. Det är vårt hår, som ska tvättas med rätt sorts schampo och det är våra tänder som man ska se till att borsta varje dag. Sen får man inte glömma kroppen som helhet. En massage då och då är inte fel.

Skäm bort dig själv

Oavsett om du suktar efter en vaxning Stockholm, en pedikyr eller en aniktsbehandling, se till att boka en! Det är inte fel att skämma bort sig ibland med sådant och det mår bara kroppen bra av, för att inte tala om själen. Då slår man ju två flugor i en smäll så att säga. Missa inte heller att då och då få dina naglar målade, det är en lyx om nåt!

21 Jun 2018