Hallå där! Nu kommer det ännu ett till inlägg, men ett mer annorlunda och kortare sådant. Som ni nog har märkt så har mitt bloggande gått upp och ned den senaste tiden och jag har många gånger känt det som något som hänger över mig, som måste göras och inget jag ser fram emot. Så vill jag inte ha det, och därför har jag nu bestämt mig för att ta en paus från bloggandet. Däremot så känner jag att jag gärna vill dela med mig av inköp, korta recensioner, produkter, tips och ideér på mitt Instagramkonto och även på Colour it’s Facebooksida. Så där kommer jag vara aktiv och lägga ut en hel del, så fortsätt gärna följ mig via de kanalerna. Följer ni mig inte där redan så får ni gärna göra det nu så ni inte missar något. Hoppas vi ses på IG och FB istället! :-) Sköt om er! Kram! <3

Måste ju bara ha med det klassiska “We were on a break” från Vänner….;-)

Hello there! Here’s another post, but a more different and short one. As you may have noticed, my blogging has being on and off lately and many times I felt that it is something that’s hanging over me, something that has to be done and nothing I’m looking forward to. I don’t want it to be that way, and therefore I’ve decided to take a break from blogging. But I still feel that I want to share my purchases, short reviews, products, tips and ideas on my Instagram account and also on Colour it’s Facebook page. So I’ll be active on those sides and I’ll be posting a lot there instead, so keep following me through those channels. And if you’re not following me there, please do, so you won’t be missing anything. I hope to see you on IG and FB instead! :-) Take care! Hugs to you! <3

I just have to share the classic “We were on a break” from Friends…..;-)

With Love

Ann-Sofie