Som jag utlovade så kommer det nu äntligen en giveaway här på Colour it. Jag har varit med på oerhört många själv, men aldrig hållit i någon, så nu är det äntligen dags. Ni var grymma och fick upp antalet följare på Bloglovin’ till 70 och nu har det rasslat in ännu fler så nu är ni hela 79 st som följer Colour it via Bloglovin’ vilket känns otroligt roligt och hedrande. Så det ska vi nu fira med att hålla en härlig giveaway till er ära.  Jag är väldigt tacksam och glad att ni tittar in här varje dag och tar del av det jag skrivit och fotat. Ni gör verkligen min blogg levande genom att ni läser, kommenterar och tycker till, jag vet att jag sagt detta förut, men det är precis så det är. Visst, jag tycker om att lacka, blogga och fota, men det skulle inte vara lika roligt om inte NI fanns där.  Det betyder mycket för mig, och det är bl.a därför jag vill ge tillbaka till er mina kära läsare, så idéen att hålla i en giveaway skrider nu till handling. 
Eftersom ni var så grymma så vill jag ge er en härlig giveaway, så det är bl.a. därför som jag vill ha 3 olika priser, en person vinner 1:a pris, en person 2:a priset och en tredje person vinner det 3:e priset. Då har ni lite större vinstchans också. Sedan vill jag att ni ska ha chansen att vinna fina priser som förhoppningsvis gör er riktigt glada. Det är ni värda! Vill att ni ska förstå hur mycket jag uppskattar er som läsare! ♥
1:a pris: En guldig necessär, Heated Eye Lash Curler från Oriflame, Wild Rose Bath & Shower Gel, Wild Rose Body Butter, Cien Moisturising Hand Cream, Cien Nail Polish Remover, Model Co Lip Enhancer Lip Liner, Orifllame Maxi Lash Mascara Brown, Lumene Tinted Lip Balm Wild Raspeberry 10 ml, O.P.I Nail Lacquer Mauving To Manitoba 15 ml, Gina Tricot Nail Polish Blue Bug 10 ml, Depend Holographic Nail Polish Nr 2031 5 ml, Mavala Nail Color Sparkling Bronze 5 ml, Mavala Nail Color Samarkand 5 ml, Mavala Nail Color Bamako 5 ml.
2:a pris: Cien Nail Polish Remover, Cien Sos Hand Concentrate, Mades Cosmetics Body Wash Lily 100 ml, Nivea Active Purifying Mask 2 applications (2×7,7 ml), Biosilk Silk Therapy (hårolja) 15 ml, Da Vinci Cosmetics Mineral Shimmer Earth 1,75 gr, Lumene Tinted Lip Balm Strawberry Candy 10 ml, Ztiz Nail Polish 15 ml nr 362, Del Sol Nail Polish 15 ml Calypso, Del Sol Nail Polish 15 ml Pink Satin, Mavala Nail Color Jaipur 5 ml, Depend Matte Top Coat 5 ml.

3:e pris: Oliv Naturell Hand Cream 50 ml, LdB Spirit Shower Antioxidants for dry skin 50 ml, Family Fresh Citrus Energy Refreshing Shower Cream 60 ml, Model Co Cheek +Lips Cheek + Lip Tint 10 ml, Makeupsvampar (kan användas för svampning nail art 8×2 svart + vit, IsaDora Build Up Extra Volume Mascara 3 ml Super black, IsaDora Light Touch Natural Radiant Make Up Spf 15 5 ml, Tin o’ Tint Moisturising Lip Tint ‘N’ Care Cherry 12 gr, Ztiz Nail Polish 15 ml nr 02, Ztiz Nail Polish 15 ml, 359, LCN Magnetic Nail Polish Fuchsia Attraction 8 ml, LCN Magnetic Nail Polish Green Temptation 8 ml.

Alla produkter är självklart nya och oöppnade.

För att vara med och tävla:

  •  Jag vill att ni mailar mig på annsofie@colourit.se och skriver “Giveaway” i ämnesraden. 
  •  I själva mailet vill jag sedan att ni svarar på två frågor. 

                 *Vad tycker du är bra med Colour it och vad tycker du
                           är mindre bra med Colour it?
                                                   
                 *Vad önskar du se mer av på Colour it?

För att tjäna en extra vinstchans så kan ni tipsa om min giveaway i er blogg, på Facebook, via Instagram eller Twitter och då ska ni bifoga en länk till de tipsen i ert mail. Så ni kan få två chanser sammanlagt.
Jag kommer sedan att skriva allas namn på lappar och de som har tipsat om min giveaway får då en extra lott. Alla lappar blandas noga och sedan drar jag en slumpmässig vinnare.
Du måste mejla mig senast den fredag den 26/4-13 kl. 23.59. 
Denna giveaway är endast öppen nationellt.
For my english readers. I’m having a giveaway for reaching 70 followers, and now even 79 followers. Thank’s to all of you that keep reading and commenting. I’m so glad and honoured that you are following my blog, that means a lot to me. But this giveaway is only open nationally. Maybe someday I can have a giveaway open for everyone. But sorry, not this time though.