Jag är så glad för Lacka – Bytgruppen på Facebook, jag vet att jag skrivit det förut men det tåls att säga en gång till. Tjejerna är underbara och sedan är det oerhört bra att kunna byta lack om man blir missnöjd med dem man köpt. Detta lack jag visar idag bytte jag med en tjej från gruppen, Agneta, hon nappade när jag lade ut mitt GG 10 to Midnight som jag inte fastnade så mycket för, och då erbjöd hon bl.a att jag kunde få byta med denna läckerhet. Jag har märkt att jag inte gillar holosar med för lite färg. Så tack Agneta för att du ville byta med mig! :-)
Sedan är jag också tacksam för en annan tjej som jag lärt känna i bloggvärlden, nämligen Sminkan, hon läste mitt blogginlägg där jag skrev att jag behövde ett baslack typ Aqua Base eller Aqua Fix, och sedan skickade hon mig en flaska med det, plus två andra frankenlack, som är urtjusiga som ni kommer få se längre fram. Detta utan att ta betalt!! Fattar ni nu hur otroligt gulliga alla tjejer inom nagellacksvärlden är! Tack Sminkan, du är så gullig som gjorde detta för mig! ♥
Nu till dagens lack, holofredag hos Skimmerskuggan, så kika in där om ni vill se fler holosar idag. Glitter Gal Crushed Ego är ett underbart lila hololack, jag har kommit att älska lila sedan jag blivit lacknörd. Tycker det är en underbart läcker färg, vad säger ni andra? Gillar ni också lila?
Applicering: Ett lager med Nfu Oh Aqua Base, två lager med Glitter Gal Crushed Ego, ett lager med SV.
Formula: Konsistensen på GG Crushed Ego är riktigt bra, lättmålat och torkar bra.

I’m so glad for the Lacka – Byt group on Facebook, I know that I wrote about that before, but it wont hurt to say that again. The girls are wonderful and then it’s incredibly good to be able to switch polish if you’ll be unhappy with the polish that you’ve bought. The polish that I’m showing you today is a polish that I switched with a girl from the group, Agneta, she noticed when I put out my GG 10 to Midnight that I didn’t like so much, and then she offered to switch with this beauty. I have noticed that I’m not so found of holographic polish with not so much colour in them. So thank’s Agneta for the switch! :-)
Then I’m also thankful for another girl that I’ve come to know within the blogworld, namely Sminkan, she read my blogpost where I wrote that I needed a base coat like Aqua Base or Aqua Fix, and then she sent me a bottle with that plus two other franken polishes, that’s lovely and you’ll see them further on. She did this without no charge!! Can you believe how incredibly sweet the girls in the nail polish world are?!? Thank’s Sminkan, you’re so cute that did this for me!  ♥
Now to the polish fo today, holofriday at Skimmerskuggan, so check in to look at more holos today. Glitter Gal Crushed Ego is a wonderful purple holopolish, I’ve come to love purple since I’ve become a polish ners. I think it’s a gorgeous colour, what do you think? Do you like purple?
Application: One coat with Nfu Oh Aqua Base, two coats with Glitter Gal Crushed Ego, one coat with SV.
Formula: The consistency on GG Crushed Ego is really good, easy to paint with and dries fast.