Hejsan sköningar! Hur har ni det? Har ni hört/sett/läst om mode- och skönhetsmagasinet/webbsidan Daisy Beauty? Jag har följt/läst/prenumererat på deras magasin ganska länge nu och älskar när den kommer i brevlådan och jag får mysa med en god kopp te kanske och dyka ned i skönhet och mode. Sedan en tid tillbaka så har de även en kanal på Youtube och där har de nu startat med webb-tv.

gdagjbdj

Det heter No Bullshit, just för att de vill ha slut på det skitsnack och de osanningar som så lätt sprids via nätet och sociala medier. Så därför gör de flera program där de tar upp och diskuterar olika myter, missuppfattningar och ämnen. Inbjudna till varje program är olika experter i ämnet, bl.a kemistdoktor Pär Svahnberg som jag gillar så, för han förklarar så bra och detaljerat.

AAEAAQAAAAAAAAMuAAAAJDFkMjdkNzQ5LTAxMDgtNGQ2MC1hYzg0LWI4ZmNhZjE5MDk1MQ

Pär Svahnberg

Jag har tänkt att jag ska tipsa er om detta, om ni nu inte redan har sett de tre som finns upplagda redan? Ni hittar deras webb-tv HÄR! Och som sagt, tre program har kommit ut hittills, men det kommer två stycken till, det är fem program sammanlagt. De är på ca 10 min vardera. Programledare är den alltid så grymma Kicki Norman.

IMG_1564

Kicki Norman

No Bullshit 1 – Allt du behöver veta om hårolja

No Bullshit 2 – Allt du behöver veta om cosmeceuticals

No Bullshit 3 – Allt du behöver veta om parabener

No Bullshit 4 – Allt du behöver veta om retinol

No Bullshit 5 – Allt du behöver veta om hyaluronsyra

Hello beauties! How are you? Today I have a tips for you, but it’s in Swedish though, sorry for that. I’m telling you all about the magazine Daisy Beauty and that they have a channel at Youtube, and how they recently started webb-tv and it’s called No Bullshit. They want to end all the bullshit and the untruths that do excists in the beauty field. So they’ve put together 5 pcs of 10 min programs with some experts in the field and they talk about parabens, silicons, retinol, hyaluron acid for example. You can find their web-tv HERE!

With Love

Ann-Sofie