Hej på er sköningar! Välkomna till en uppfräschad blogg! Jag kände att jag ville förnya mig lite så det blev en ny design, det kan göra det lite roligare för en annan att återvända till bloggen och känna att den är något förnyad. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Jag tror min blogglust är på väg tillbaka igen. :-) Hoppas ni mår bra! Jag har hunnit fylla år! Och maken som känner mig så väl vet ju att nagellack är det jag önskar mig, så han gjorde en beställning hos Katarina på Edgy Polish. Ni vet väl att man kan skapa en önskelista där och sen skicka länken till den man vill ska köpa? Smart va? 😉 Ni kan se att jag tagit bort mina nagelförlängningar, mina naglar behövde en paus, så nu är det superkorta naglar igen, vilket jag tycker är så tråkigt, jag gillar när mina naglar är långa. Så det är en anledning till att ni ska få se ett av de vackra lack som jag fick i present, så vi kan fokusera på det snygga lacket istället….hihi.

2

Det är det röda glitterlacket Lusty från Nail Pattern Boldness. Ett märke som jag använder varenda gång jag lackar, eftersom jag älskar deras bas- och topplack, Digtal Hydration och Digital Flash. Lusty är packat med massor med snygga, röda microglitter och sedan finns det även lite av svart och koppar-glitter i, vilket gör att det sprakar och glittrar rejält om detta. Det var t.o.m. svårt för min kamera att fånga upp allt. Jag provade att fota både utomhus, och inomhus i min lilla fotostudio. Tycker ändå att jag inte fick fram HUR oroligt vackert detta lack är. Men hoppas ni ändå får en glimt av hur snyggt det är, för det är det verkligen Det finns exakt ett lack kvar av detta hos Edgy Polish när jag skriver detta inlägg, så skynda er att norpa det.  Detta är definitivt ett av de snyggaste röda lack jag äger, det hamnar på min topp 10, kanske t.o.m. på topp 5 listan. 😉

3

Applicering: Ett lager med Nail Pattern Boldness Digital Hydration, två lager med Nail Pattern Boldness Lusty, två lager med Nail Pattern Boldness Digital Flash, det blir mera jämnt och fint med två lager topplack, annars kan man applicera ett lager Digital Food Topcoat från NPB innan topplacket.

Formula: Något tjock konsistens men inget konstigt när det är ett så fullspäckat glitterlack, det går lätt att lacka med ändå och penseln är kanonbra. Kan verkligen rekommendera detta läckra lack till er.

4

5

6

7

8

9

10

1

Lack jag använt till denna manikyr, fr. vänster till höger: Nail Pattern Boldnes Digital Hydration, Nail Pattern Boldness Lusty, Nail Pattern Boldness Digital Flash. Polishes I’ve used for this manicure, from left to right: Nail Pattern Boldnes Digital Hydration, Nail Pattern Boldness Lusty, Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Hi there beauties! Welcome to a refreshed blog! I felt I needed a renovation so I added a new design, which can make it more fun to return to my blog and feel that it’s new and fresh. I hope that you’ll like it as much as I do. I think that my desire to blog is coming back again. :-) I hope you all are doing fine! I recently turned one year older! And my husband knows me so well so he knows that nail polish is what I wish for as birthday present, so he placed an order at Edgy Polish. I hope you know that you can create a wish list there and then send the link to the one that wants to buy the polishes? Smart huh? You can see that I removed my nail exstensions, my nails needed a break from them, so now it’s back to really short nails again, which I think is so boring, I like when my nails are long. So that’s one reason to why you’ll see one of the beautiful polishes I got for present, so that we can focus on the beautiful polish instead…..lol.

It’s the red glitter polish Lusty from Nail Pattern Boldness. A brand which I use every time I polish my nails, since I love their base- and top coat, Digtal Hydration and Digital Flash. Lusty is packed with lots of pretty, red micro glitters, and then there’s also a bit black and copper glitter in it, which makes it sparkle and glitter a lot. It was even hard for my camera to catch all of that. I tried to photograph both outside and inside in my little photostudio. I think that I wasn’t able to show just HOW incredibly beautiful this polish is. But I do hope that you can get a glimpse of how gorgeous this polish is, beacuse it really is. There is exactly one polish left of this at Edgy Polish, when I write this post, so hurry up if you want to have it. It’s definitely one of my prettiest red polishes I own, it’s on my top 10, perhaps even on my top 5 list. :-)

Application: One coat with Nail Pattern Boldness Digital Hydration, two coats with Nail Pattern Boldness Lusty, two coats with Nail Pattern Boldness Digital Flash, it gets more even with two coats of the top coat, otherwise you can apply one coat with Digital Food Topcoat from NPB before the top coat. 

Formula: Slightly thick consistency but that’s not strange when it’s packed with so much glitter, but it’s easy to polish with anyway and the brush is great. I can really recommend this lovely polish to you. 

With Love

Ann-Sofie