Någonstans så känns det som om mina försök att vara självkritisk och rolig över hur sen jag är att skriva om The Man Box varje gång har nått vägs ände. Funderade ett tag på hoppa över denna recension men eftersom jag redan hade skrivit ner en hel del stolpar så är det väl bara att köra. :-)
4_The_Man_Box_dec
1. Kueshi – Energyzing Shampoo

Denna produkt var jag först lite skeptisk till de första gångerna som jag använde den. Den luktade inte så mycket och den doft man kunde känna var en svag sjukhusdoft. Exakt hur sjukhus doftar vet jag egentligen inte men det var den känslan jag fick i varje fall. Efter ett tag så blev jag dock van med doften och  när flaskan tog slut så slut så var det nästan lite sorgligt då jag lärt mig att gilla denna produkt.

Den ger ett riktigt bra lödder men håret blir lite strävt. Det är dock inget som jag störde mig på efter ett tag. Jag kommer dock inte köpa denna produkt då jag tidigare sedan använder shampoo som är bra för min hårbotten då jag har psoriasis.

5_The_Man_Box_dec2. Nivea Men – Sensitive Face Moisturiser

Den här produkten tycker jag funkar bra. Dock så är den lite kladdig för min smak men annars gör den sitt jobb.

En sak undrar jag dock, vad är skillnaden mellan Face Moisturiser och After Shave Balm? Så många frågor men så få svar?!

6_The_Man_Box_dec

3. Schwarzkopf – BC Oil Miracle Finishing Treatment

Ytterligare en typ av produkt jag aldrig testat. Detta är alltså en olja som man ska ha i håret efter att man har duschat som gör håret lent och följsamt. Måste också säga att den luktade väldigt gott.

När jag testade den första gången så trodde jag att det var en stylingprodukt och när jag visade frun hur bra det hade blivit så såg hon minst sagt förvånad ut. Efter att ha läst “manualen” (heter det så när det gäller denna typ av produkter) så visade det sig att den inte var tänkt för styling men jag tycker allt den funkar till det också 😉

7_The_Man_Box_dec

4. Laino – Purifying and Balancing Mask Green Clay

Ok, jag erkänner att jag inte var modig nog att testa denna ansiktsmask efter mina tidigare skräckupplevelser…

8_The_Man_Box_dec
5. TRUEFITT & HILL – 1805

Måste säga att parfymen luktade ganska gott och inte alls gammalt… Dock kommer jag inte byta ut mot min nuvarande favorit, Giorgio Armanis “Code Pour Homme”.

Shavingcreamen var ju tyvärr, precis som namnet säger, en cream och jag har lite svårt för dylika och föredrar är rejält lödder.

Balmen var, och nu är vi där igen, lite för kladdig för min smak. Jag vet inte vad det är med mig och min fobi för kladdiga saker… 😉

10_The_Man_Box_dec6. Schwarzkopz Professional – [3D]Men Hair and Body Shampoo

Som jag skrev i mitt tidigare blogginlägg (om någon minns det…) så är detta i princip samma produkt som varit med i en tidigare box.

Den luktar dock väldigt gott och jag har använt den vid flera tillfällen då jag varit på resa då det är perfekt med en 2in1-produkt.
Enligt informationen om den så skulle den ju innehålla koffein men jag vet inte om varken kroppen eller hårt blev så mycket piggare av det…
Förutom detta så är detta en favorit som jag kommer att använda mer!

11_The_Man_Box_dec

7. Rituals – Samurai Cleanse Foaming Face Wash

Nu mina damer (och kanske några få herrar) så kommer denna box riktiga höjdare! Jag har faktiskt använt denna Face Wash varje gång jag har duschat sedan jag fick den. Den verkar också väldigt dryg (precis som mig) vilket gör att det har räckt i flera månader.
Ska man vara ärlig så är det inte tänkt att man ska använda den i duschen men jag gör det för att inte glömma bort att använda den… :-)

Den luktar väldigt gott, ger ett härligt skum och man känner sig ren.

Vi män är ju dåliga på att använda olika rengöringsprodukter för kroppen. Oftast är det bara schampoo och duschtvål medan kvinnor många gånger förutom dessa produkter också har en speciell ansiktstvål och kanske även speciell intimtvål för fiffi…

Detta är en produkt som jag garanterat kommer att köpa igen!12_The_Man_Box_dec8. Dermosil – Rak- och Rengöringsgel

Detta är ju i grund och botten en smart produkt som rengör samtidigt som man rakar sig.

Tyckte dock inte den funkade vidare bra då jag, som ni kanske vet, inte är en fan av rakgel.
Frun tyckte dock att jag var snål med gelen så jag tog mera och då funkade det bättre.
Föredrar dock raklödder “alla dagar i veckan”

13_The_Man_Box_dec
9. Fully – Hair Building Fibers

Denna produkt avstod jag faktiskt att testa då den var för svart hår och jag har brunt hår.
Ni får gärna kalla mig feg om ni vill… 😉

14_The_Man_Box_dec
10. Rosenserien – After Shave Tonic

Detta var faktiskt en ganska trevlig produkt.
Den luktar riktigt gott men jag tyckte den var svår att applicera då det var en vätska. Försökte stänka lite i ansiktet men det gick ju sådär…

Min fru kom då in badrummet och såg mina tafatta försök och påpekade att man ska använda bomullspads.
Då gick det mycket bättre. Det är tydligt att det är min fru som har både utseendet och hjärnan i vårt förhållande…

Fördrar dock någon typ av creme då den är lättare att applicera.

 

Bye, bye, honeypie!

Mr Colourit