(A post about the recent contest held for my Swedish readers here at Colour it)

Hejsan sköningar! Hur har ni det? Jag har nyss dragit vinnaren i Leighton Denny tävlingen som jag fått hålla i samarbete med Nailssystems.se, som alltså sponsrat mig med vinsten. Hela Funfair-kollektionen tillfaller alltså en vinnare bland alla de deltagande. Ni var faktiskt ganska många som deltog. Hela 74 st, varav 2 st uppgav fel svar. Så STORT TACK till er alla som var med och tävlade! Så kul att se alla era svar och glada tillrop som trillade in. Rätt svar på frågan, vad heter det röda lacket i Funfair-kollektionen, är alltså Helter Skelter.

Jag använde mig av random.org när jag drog vinnaren. Så här såg det ut efter dragningen:

leightondennydragningNummer 13 var Anni, och jag har skickat ut ett mail till henne, och jag har redan fått ett svar ifrån henne, så det behövs inte dra någon ny vinnare. STORT GRATTIS Anni! Hoppas du kommer gilla de härliga nagellacken.

funfair_kollektion

Tack igen till er alla och ha en fortsatt skön sommardag!

With Love

Ann-Sofie