Tävling i samarbete med Nailsystems.se

(This contest is for my Swedish readers only, so sorry for that)

Hej på er sköningar! Hoppas ni mår bra! Idag händer det något riktigt roligt här på Colour it! I samarbete med Nailsystems.se,  som sponsrar mig med vinsten, så har jag fått chansen att hålla i en tävling där en person kan vinna hela Leighton Denny’s Funfair kollektion, alltså hela 6 st underbara nagellack i fina vår- och sommarfärger! Vem vill inte vinna 6 stycken härliga nagellack?! Så synd att jag inte kan vara med och tävla, haha. Nejdå, jag ska ärligt säga att jag när fick frågan om jag ville hålla i den här tävlingen så tvekade jag inte en sekund, för när jag får möjligheten att ge tillbaka till er mina, kära läsare så tar jag absolut den chansen. Så det enda ni behöver göra för att vara med är att vara 18 år gammal, bo i Sverige, förlåt för det mina utländska läsare, och sedan svara på en enkel fråga. Inte så svårt va? Tävlingen pågår i en vecka, från idag tisdag 2/6 till tisdag den 9/6. Så denna tävling är öppen ända fram till tisdag 9/6 kl. 23.59. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi tittar lite närmare på de sex härliga Leighton Denny lack en av er kan vinna.

funfair_kollektion

Vackra va? Flera av er har kanske sett att jag har visat två av dessa lack här på bloggen, det blåa Scream To Go Faster och det rosa Kiss Me Quick. Jag älskar verkligen de två och jag tycker att det är ett väldigt bra lackmärke, med riktigt bra kvalitet och fina färger, så jag tror att den som vinner detta lackpaket kommer bli oerhört nöjd med vinsten.

5

5

Ticket-for-2---Loop-The-Loop

För att delta i tävlingen så är det bara att svara på kommande fråga, “Vad heter det röda lacket i Leighton Denny’s Funfair kollektion?” Ert svar skriver ni nedan i kommentarerna. (Tips, svaret hittar ni HÄR!!!)

För att det inte ska vara alltför enkelt så kommer jag hålla era kommentarer dolda tills tävlingen är över, då kommer ni se dem igen. Så ni behöver absolut inte vara oroliga för att ert svar inte syns. Vinnaren har 48 timmar på sig att svara på det vinstmail som jag kommer skicka ut. Svarar inte vinnaren inom 48 timmar så dras det en ny vinnare. Jag använder mig av Random.org när jag drar vinnaren.

Stort lycka till!

With Love

Ann-Sofie