Hej på er sköningar! Hur har ni det? Nu är min 1000 Followers Celebration Giveaway över och jag har dragit tre vinnare till de tre prispaket man kunde vinna. STORT TACK till er alla som deltog, det var väldigt många som ville vara med och tävla om priserna och det gör mig oerhört glad. Jag är så glad för era kommentarer och besök här på Colour it. Det betyder verkligen mycket för mig och det här är verkligen ett sätt för mig att ge tillbaka en del till er.

Det var riktigt spännande att dra vinnarna, jag använde mig av random.org som alltså slumpvis drar vinnare. Jag har mailat alla tre vinnare och de måste svara på mitt vinstmail inom 48 timmar, annars dras det nya vinnare. I skrivande stund så har jag fått svar från 2 av 3 vinnare. :-)

3:e pris/3:rd prize:

tredjepris

2:a pris/2:nd prize:

andrapris

1:a pris/1:st prize:

förstapris

Och vinnarna är/And the winners are:

winners

Hi there beauties! How are you? My 1000 Followers Celebration Giveaway is over and I’ve drawn three winners for the three different prize packages. HUGE THANKS to all of you that participated, there were many of you that did participate for the chance to win one of the prizes and that makes me incredibly happy. I’m so glad for all your comments and your visits here at Colour it. It really means a lot to me and it’s really a way for me to give something back to you. 

It was really exciting to draw the winners, I used random.org which draws the winners randomly. I’ve sent an email to all three winners and they have to answer my email within 48 hours, otherwise I’ll draw new winners. At this writing, I’ve recieved answers from 2 out of 3 winners. :-)

With Love

Ann-Sofie