Hallå på er sköningar! Har ni lite påskledigt tro? Jag har några dagar ledigt och det är inte fel. Mycket kalas i vår familj de kommande dagarna så det passar bra. Igår var jag iväg och fick helt nya naglar hos gulliga Tamina. Jag brukar oftast göra påfyllning, men ville göra helt nya denna gång. Vi valde att göra dem lite vår- och sommarfina med ett fint orange glitter och sen en liten guldfjäril som accent på ringfingret. Jag blev supernöjd som alltid.

Hello there beauties! Do you have some days off due to Easter? I’ve got some days off and that’s great. A lot of birthday parties is coming up in our family, so it’s good. Yesterday I went to sweet Tamina and got me some new nails again. Usually I just do a refill, but now I wanted a whole new set of nails. We choose to do them a bit spring- and summer pretty with a cute orange glitter and then added a small gold butterfly as an accent on my ring finger. I was super pleased with them as always.

1

2

3

Jag ville passa på att önska er alla mina kära läsare en riktigt skön och Glad Påsk! Hoppas ni får fina, härliga dagar!

I want to take this opportunity to wish all of you my dear readers a nice and Happy Easter! I hope you’ll get some nice and lovely days!

Happy Easter Gif 7

Om ni inte redan sett det så är jag supernära 1000 följare på Instagram, i skrivande stund så har jag 999 följare. Jag har lovat att när jag får 1000 följare så ska jag ha en internationell giveaway för att fira denna milstolpe. Ni får gärna tipsa era vänner om att gå in och följa Colour it på Instagram.

If you already haven’t seen it, I have to tell you that I’m so close to reach 1000 followers at Instagram, at this moment when I’m writing this I have 999 followers. I’ve promised, that when I’ve reached 1000 followers I’ll throw an international giveaway to celebrate this milestone. Please tell your friends to follow Colour it at Instagram

giveaway2

With Love

Ann-Sofie