Halloj sköningar! Njuter ni också av det underbara vårvädret? Igår tog vi den första latten på trappan i den ljuvliga vårsolen, det är ett säkert vårtecken hos oss. Idag tänkte jag visa er några sköna vårtecken från Depend. Jag ska ärligt erkänna att Depend är inte de lack som jag brukar köpa, 9 gånger av 10 går jag förbi dem i hyllan när jag shoppar lack i butiker. Indielacken har verkligen tagit över för mig. Men när jag fick se bilder och swatches på Depends vårkollektion Garden Dreams så kunde jag inte låta bli, de är så otroligt fina och härligt våriga. Så det blev hela 6 st lack och kollektionen består av 12 st lack. Jag älskar dessa härliga pasteller med sidenmatt finish.

1

Jag köpte 4054 Blooming Roses, 4055 Backyard Peonies, 4056 Butterfly Dreams, 4057 Lovely Wildflowers, 4059 Morning Sky och 4062 Apple Pie. Swatches på dessa skönheter kommer dyka upp så småningom i bloggen.

Har ni fått några favoriter ur Depends vårkollektion Garden Dreams? Vilka i så fall?

4

Tar ni också fram de mer våriga lacken när våren kommer? Eller kör ni på de lack ni gillar oavsett färg och årstid? Jag tänker inte så mycket på det, men märker dock att jag kikar mer på de ljusare lacken jag har när våren och sommaren anländer, däremot så kan jag mycket väl lacka med mörka lack mitt i sommaren om jag känner för det.

2

3

Hello beauties! Do you also enjoy the wonderful spring weather? Yesterday we drank our first latte on our staircase in the lovely spring sun, that’s a sure sign of spring for us. Today I thought I’d show you some nice signs of spring from Depend. I must admit that Depend isn’t something I usually buy, 9 out of 10 times I walk past that shelf when I buy polishes in stores. The indie polishes has taken over for me. But when I saw pictures and swatches on Depend’s spring collection Garden Dreams I couldn’t resist, they’re so incredibly pretty and springlike. So I bought 6 pcs polishes and the collection consists of 12 pcs polishes. I love those lovely pastels with the silky matte finish. 

I bought 4054 Blooming Roses, 4055 Backyard Peonies, 4056 Butterfly Dreams, 4057 Lovely Wildflowers, 4059 Morning Sky and 4062 Apple Pie. Swatches on these will pop up on the blog eventually. 

Do you have any favourites from Depend’s spring collection Garden Dreams? If so, which ones?

Do you use more springlike polishes when the spring arrives? Or do you use polishes you like regardless colour and season? I don’t think so much on it, but I notice that I tend to peek on the more brighter polishes I have when the spring and summer arrives, on the other hand  I can polish with dark polishes in the middle of the summer if I feel for it. 

With Love

Ann-Sofie