This post is for my Swedish readers only. (Sorry….) :-( (It’s a survey about blog reading)

Halloj sköningar! Hoppas ni mår riktigt bra allihopa! Idag hoppas jag att ni ville hjälpa mig med en sak, jag är nämligen medlem i ett yrkesnätverk som heter Better Bloggers. Ni kanske har hört talas om det? Det är som sagt Sveriges första yrkesnätverk för bloggare. Det har uppkommit för att de ska kunna hjälpa och utbilda bloggare att bygga sina varumärken och att ge stöd och råd i deras bloggande. Better Bloggers drivs av Linda Hörnfeldt som bloggar på lalinda.se.

Nu vill de kartlägga bloggläsandet i Sverige och har därför satt ihop en bloggläsarundersökning och det är just det som jag skulle vilja ha er hjälp med. Du är helt anonym och det tar inte många minuter att besvara dessa enkla frågor. Jag har svarat på dem och tyckte det gick fort. Ni hittar till undersökningen genom att klicka HÄR. TACK på förhand! :-)

blogglasare

Bild är lånad från lalinda.se

With Love

Ann-Sofie