Hej alla sköningar! Jag hoppas ni har det bra, igår gjorde jag en Alla Hjärtans Dag manikyr av de sex olika lacken från OPI’s Fifty Shades Of Grey kollektion. Kanske lite oväntat, eftersom det är mycket grått. Jag har läst Fifty Shades trilogin och jag hör till dem som gillar dem, jag har förstått att antingen gillar man dem, eller så tycker man väldigt illa om dem, det verkar inte finnas något mittemellan läge där. Jag och maken ska faktiskt åka iväg och se Fifty Shades filmen ikväll, har redan hört blandade åsikter om den, jag ser fram emot att se den.

2

Jag beställde ett set med mini flaskor av hela Fifty Shades Of Grey kollektionen från OPI på eBay. Just för att jag har böckerna och gillar dem, så vore det kul att ha lackkollektionen också kände jag. Så ni får faktiskt se alla sex lack i denna manikyr. Har ni sett dessa lack tidigare? Har ni någon/några favoriter? Mina favoriter är Shine For Me, Romantically Involved och Embrace The Gray. Men de är fina allihopa, det jag minst gillar är det metalliska My Silk Tie, penseldragen syns så väl då.

3

Vad ska ni göra på Alla Hjärtans Dag? Firar ni den? Vare sig ni firar den eller ej så hoppas jag att ni får en mysig dag.

Applicering: Ett lager med Nail Pattern Boldness Digital Hydration, tre lager av alla OPI-lack, förutom på lillfingret där jag fick applicera fyra lager av det tunna Dark Side Of The Mood. På tummarna, där jag redan lagt det metalliska My Silk Tie valde jag sedan att svampa en gradient över med Dark Side Of The Mood och det ljusgråa Cement The Deal. På långfingret där jag redan hade målat Embrace The Gray,  målade jag sedan dit ett hjärta med det röda Romantically Involved. Det röda hade jag även på ringfingret, där jag satte dit några prickar med Embrace The Gray. På lillfingret hade jag det mörka Dark Side Of The Mood, och sen la jag även dit några vinyls från Nails Redesigned, jag använde Skinny Stripe och målade över med det glittriga Shine For Me. Över alla naglar applicerade jag sedan ett lager med topplacket Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Formula: Jag upplevde konsistensen på nästan alla lack som väldigt bra, det enda som var väldigt tunt var det mörka Dark Side Of The Mood, det krävde fyra lager för att bli opakt. Annars var det lätt att lacka med dem, bra borstar på alla lack också.

4

5

6

7

8

10

11

9

1

Hi beauties! I hope you’re doing well, yesterday I made a Valentines Day manicure with the six different polishes from OPI’s Fifty Shades Of Grey collection. Maybe a bit unexpectedly, since there’s many grays. I’ve read Fifty Shades Of Grey trilogy and I belong to those who like it, I understand that either you love them or you think very bad of them, it seems to be no in between-mode of them. My husband and I are going to see the Fifty Shades movie tonight, I’ve already heard mixed opinoins of it, I’m looking forward to see it. 

I ordered a set with mini bottles of the whole Fifty Shades Of Grey collection from OPI on eBay. Just because I own the books and like them,  I felt that it would be nice to own the polish collection as well. So actually you’ll see all six polishes in this manicure. Have you seen these polishes before? Do you have any favourites? My favourites are Shine For Me, Romantically Involved and Embrace The Gray. But they’re all pretty, the one I don’t like so much is the metallic My Silk Tie, the brush strokes are so visible then. 

So what will you guys do on Valentines Day? Are you celebrating it? Whether or not you’re celebrating it I hope you’ll get a nice day. 

Application: One coat with Nail Pattern Boldness Digital Hydration, three coats of every OPI-polish, except on the pinkie where I’ve had to apply four coats of the thin Dark Side Of The Mood. On the thumbs, where I’ve already applied the metallic My Silk Tie, I chose to make a gradient over that by using a sponge with Dark Side Of The Mood and the light grey Cement The Deal. On the middle finger where I already applied Embrace The Gray, I painted a heart with the red Romantically Involved. I also used the red on the ring finger, and I put some dots with Embrace The Gray over. On the pinkie I applied the Dark Side Of The Mood, and then I also put some vinyls over it from Nails Redesigned , I used Skinny Stripe and I painted the glittery Shine For Me over that. Over every nail I applied one coat with the top coat Nail Pattern Boldness Digital Flash. 

Formula: I think that the consistency on almost every polish is very good, the only one that’s a bit thin is Dark Side Of The Mood, it needed four coats to get opaque. Otherwise it was easy to polish with them, good brushes on all of them too.

With Love

Ann-Sofie

62059-Happy-Valentine-s-Day-My-Friend