Hej på er sköningar! Det var länge sen jag bloggade men jag hoppas ni mår bra i vinterlandet som vi fått. Jag är på väldigt bra humör då jag nyss spenderat en helg i Sundsvall och tagit min examen som apotekstekniker. Det känns väldigt omtumlande, roligt, spännande och häftigt på en och samma gång! Äntligen är jag färdig och kan lägga studentlivet bakom mig, och inrikta mig på min karriär och mitt yrkesliv, det känns så spännande och kul. Nu väntar arbete som apotekstekniker på Apoteket AB Liljan i Ludvika. Har ni vägarna förbi så kika gärna in och säg hej!

2

Det nagellack som jag visar för er idag är ett nytt märke för mig, men jag ska säga att jag har haft ögonen på detta underbara märke en längre tid på Instagram och när Katarina på Edgy Polish fick in märket så var jag snabb att köpa några skönheter. Glam Polish är ett lackmärke som är skapat av Rachel och hon bor och verkar i Australien. Jag har faktiskt köpt hela 8 st från detta märke,  en del av dem är min examenspresent. Det första lacket från Glam Polish som jag valt att visa är det lila holografiska lacket Fantasies Come True, jag tycker namnet på det speglar lite min situation i livet, nu var kanske inte att bli en apotekstekniker en fantasi, men en dröm som slog in i alla fall.

3

Blir ni lika begeistrade över Glam Polish som jag är så kan ni hitta detta lack och en massa andra vackra hos Edgy Polish. 

Applicering: Ett lager med Nail Pattern Boldness Digital Hydration, två lager med Glam Polish Fantasies Come True och ett avslutande lager med Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Formula: En helt underbar konsistens, och suverän pensel, det var så härligt att lacka med detta. Jag kan verkligen rekommendera detta lack.

4

5

6

8

7

9

10

1

Hi there beauties! It has been a long time since I wrote a blog post, but I hope you’re doing well in this winter wonderland. I’m in a really good mood because I’ve just spent the weekend in Sundsvall and finally got my Pharmacy Technican degree. It feels dizzying, fun and exciting at the same time! I’ve finally finished my education and can put the student life behind me, and focus on my career and professional life, it feels very fun and exciting. Now my work as a Pharmacy Technicina at “Apoteket AB Liljan” in Ludvika is waiting for me. If you’re in Ludvika please visit our Pharmacy and come in and say hi to me. 

The nail polish I’m showing you today is a new brand to me, but I must say that I’ve had my eyes on this wonderful brand on Instagram quite some time now and when Katarina at Edgy Polish received this brand in her shop, I was very fast to add some of them to my shoppingcart. Glam Polish is a nail polish brand that’s created by Rachel that lives and works in Australia. I’ve actually bought 8 pcs from this brand, some of them are my examinations gifts. The first polish from Glam Polish that I’ve chose to show you is the purple holographic polish Fantasies Come True, I think that the name reflects a little bit of my life situation, well becoming a Pharmacy Technician may not have been a fantasy but a dream coming true anyway. 

If you’re as enthusiastic as me over Glam Polish you can find this polish and a lot of other beautiful ones at Edgy Polish. 

Application: One coat with Nail Pattern Boldness Digital Hydration,, two coats with Glam Polish Fantasies Come True and a finishing coat with Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Formula: A wonderful consistency, and a great brush, it was so wonderful to polish with this one. I can really recommend you this polish. 

With Love

Ann-Sofie