Vet inte ens om jag ska kommentera det faktum att jag recenserar Sommarboxen i december så jag kör igång direkt istället …

2_2014-08-06 Manbox

1. Maria Nila – Creator Extreme

Som ni kanske minns så var jag mer än nödvändigt ironisk över att Glossy Box hade med ytterligare en hårprodukt från Maria Nila men här fick jag ge mig på en gång.
Detta är nog den bästa hårvax jag har testat. Perfekt konsistens, luktar gott. Faktum är att jag definitivt kommer köpa den när det är dags för nytt hårvax nästa gång. Jag har senaste tiden använt min f.d. hårvaxfavorit då jag vill göra slut på den burken innan jag köper “Creator Extreme” och jag måste säga att den gamla känns lite för blöt. Jag har sedan jag började testa de hårvax som följer med The Man Box mer och mer börjat gilla när de är lite fastare i konsistensen.

3_2014-08-06 Manbox

2. NAOBAY – Oxygenating Cream Moisturizing

Jag har tyvärr inte mycket positivt att säga om denna. För det första så var den lite för kladdig vilket jag har svårt för. Jag har ju haft psoriasis sedan jag var sju år och jag brukar säga att jag är världens sämsta psoriasispatient eftersom jag inte alls gillar att smörja in mig med salvor. Som tur är så äter jag sedan fyra-fem år tillbaka svaga cellgifttabletter vilket gör att jag slipper den dagliga insmörjningen.

Sedan tyckte jag också att den luktade väldigt speciellt. Nu vet jag inte hur många av er som höll på med elektronikkomponenter när ni var unga men denna salva luktar lite som brända motstånd. Jag gissar att jag i denna associationsbana tappade de flesta av er eftersom ni säkert är för unga för att minnas detta och om ni är gamla nog så höll ni inte på med elektronik…

4_2014-08-06 Manbox

3. Grazette of Sweden – XL Masculin Hair & Body Wash

Detta var en riktigt trevlig bekantskap. Den luktade riktigt gott. T.o.m. så gott att jag ropade in frun i badrummet när jag testade den. Först såg hon lite skeptisk ut då hon trodde att jag hade ett oanständigt förslag men när hon förstod att så inte var fallet så höll hon med om att den luktade riktigt gott.

Däremot så känns den lite sträv på huden och min hjärna försöker få det till att det beror på att den innehåller grapefrukt vilket ju smakar lite “strävt”. Antagligen är jag helt ute och simmar här men det kan man ju också tillåta sig att vara ibland… 😉

Kan rekommenderas när man behöver en 2-in-1 produkt vid t.ex. resor.

5_2014-08-06 Manbox

4. Naked Lips – Ekologiskt Cerat

Här kommer en produkt till som jag gillar. Den smakar väldigt gott och frun tycker att det är som att kyssa en burk Fanta. Nu hoppas jag hon menar att detta är något positivt…
Kom precis på att om man blandar den med Lip Smackers Coca Cola läppbalsam, som jag pratade om i förra inlägget, så får man Black Orange! Kommer ni ihåg, Black Orange? Läskedrycken som fanns på 80-talet som bestod av lika delar Fanta och Coca Cola. Inser att jag kan ha skjutit över målet igen då många av er nog inte var födda då.

Nu blev jag att känna mig så där gammal igen…

6_2014-08-06 Manbox

5. Manatude – Rhassoul Clay

Det var med viss tvekan som jag testade denna produkt. Som tur är så är så hade jag med min kära fru när min ansiktsmasksoskuld skulle tas så att jag kunde känna mig lite tryggare då hon har mera erfarenhet av detta område.

Efter att vi hade blandat ihop “sanden” med vatten så smörjde man in ansiktet med smörjan. Sedan skulle det verka ett tag. Först gick det ganska bra men efter en stund så började det strama och klia. Min fru sa dock med lugn röst så att jag inte skulle bli rädd: “Om du kliar i ansiktet så får vi sand överallt…”

När plågan var över så kommer nästa dråpslag. Frun säger då: “Jo, förresten, sa jag att det brukar vara ganska knöligt att tvätta bort masken…”. Och man kan säga att där hade hon rätt. Men jag måste nog erkänna att ansiktet kändes mjuk och behagligt efter behandlingen.

Som avslutning så måste jag dela med mig av denna bild:

IMG_1458Höj i köja!
Mr Colourit