Hej på er mina sköningar! Nu börjar det närma sig jul och jag hoppas att ni mår bra allihopa. Jag ville bara kika in och berätta vad jag hade för mig igår kväll. Jag var nämligen och gjorde nagelförlängning igen, men inte hos den tjej som jag var till senast. Det slutade bara illa, läs mer HÄR! Nu var jag till en ung, söt tjej som har gått utbildning till nagelterapeut och nu håller på att certifiera sig också. Hon heter Tamina och har sin nagelstudio hemma i samma lilla samhälle där jag bor. Gissa om jag blev lycklig? Hon är superduktig och har bra priser, jag är faktiskt supernöjd och går gärna dit igen. Utbudet på nagelterapeuter här där jag bor och i min närhet är riktigt dåligt, så när jag fick höra om denna tjej som bodde så otroligt nära mig bokade jag tid direkt.

1

2

Denna gång ville jag göra något annorlunda, jag har sett så mycket snygga bilder på naglar med “almondshape” (mandelformade) och tycker de är så snygga. Det roliga är att det tyckte jag inte för ett halvår sedan, kul att se hur jag ändrar mig faktiskt. Tamina hängde på när jag berättade vad jag ville ha, så vi körde på naturliga naglar med almondshape. Sedan på slutet valde jag att göra en accentnagel med ett häftigt klistermärke, det blev superfint och jag är som sagt väldigt nöjd. Så tack så mycket Tamina! :-) Vill ni se mer av Taminas arbete hon gjort så kan ni kika in på hennes Instagram, Naglar av Tamina.

Vad tycker ni om naglar med almondshape? Hiss eller diss?

3

4

5

6

Hi there my beauties! It’s getting closer to Christmas and I hope you’re all doing fine. I just wanted to tell you all what I did last night. I had an appointment for nailexstensions again, but not with the girl I was at the last time. That ended really bad, read more about it HERE!  Now I went to a sweet, young girl that has been educated to a nail therapist and is now doing work to do her certification. Her name is Tamina and she has her nail studio at her home in the little community where I live too. Guess if I’m happy? She’s so talented and has good prices, I’m really content and will surely visit her again. The supply of nail therapists is really bad in my area, so when I got told of this girl that lived so close to me I made an appointment instantly.

This time I wanted to do something different, I’ve seen so many great pictures on nails with almondshape and I think they’re so beautiful. It’s so fun, because six months ago I didn’t think that, it’s fun to see how I’m changing my thoughts. Tamina thought this was fun, so we went for natural looking nails with almondshape. And at the end I chose to do an accent nail with a cool sticker, it was so beautiful and I’m so content. So thanks Tamina! :-) If you’d like to see more of Tamina’s work, you can check out her Instagram, Naglar av Tamina (Nails by Tamina). 

So what do you think of almondshaped nails? Thumbs up or down?

With Love

Ann-Sofie