Utskickat för recension

Hallå där beauties! Nu börjar Halloween närma sig och därför tänkte jag visa er en Halloweeninspirerad manikyr som jag gjort med hjälp av vattendekaler bl.a. Ni kommer tyvärr få se “nubbies” idag, senast ni såg mina naglar så var de långa eftersom jag har haft förlängningar. Jag hade tänkt att fortsätta med det ett tag, men nu blev det inte så pga att den nagelterapeut jag gick till (Jennies Naglar) inte ringde mig för att avboka min tid utan jag åkte dit med tåg de ca 4,5 milen för mitt återbesök, och när jag kommer dit och har suttit där ett tag, får jag reda på (tack vare den frisör som jobbar där lät mig tala med Jennie i telefon) att hon hade fått ett annat jobb den dagen och inte hittat mitt nummer. (Dålig ursäkt, det finns sajter som eniro.se, hitta.se) Så hon ursäktade sig och ville boka in en ny tid med mig. Men det ville inte jag. Jag vågar såklart inte boka en ny tid med henne, åka tåg 4,5 mil igen och sen få reda på att man blivit avbokad ännu en gång. Så nej, jag åkte hem och var riktigt arg och ledsen och började ta bort förlängningarna själv. Det ska man helst inte göra och det hela resulterade i att jag klippte av mina egna naglar, som faktiskt hade vuxit riktigt bra under förlängningarna och var så långa, men det gick inte att få bort allt annars. Så nu vet ni anledningen till varför jag inte alls har känt för att lackblogga, glädjen i det försvann verkligen och därför har ni endast fått se andra skönhetsinlägg. Så nej jag rekommenderar inte Jennies Naglar längre. Synd bara att det är så väldigt dåligt med utbildade nagelterapeuter i södra Dalarna där jag bor.

2

Men nu till dagens manikyr, jag ville hitta på något extra kul till mina korta tråkiga naglar så jag tog fram de Halloween-vattendekaler jag fått från Born Pretty Store att testa och recensera. Jag tycker det är ett otroligt kul och lätt sätt att piffa upp en manikyr och det händer definitivt mycket med dessa Halloween-vattendekaler på. Dessa är det andra setet med vattendekaler som jag testar från BPS och de är verkligen kanonbra. Lätta att jobba med och håller perfekt med ett lager topplack över sig. Så blir ni sugna på att testa på detta med vattendekaler så tycker jag definitivt att ni ska köpa billiga och bra från Born Pretty Store. Och för att få det ännu billigare så kan ni använda koden: JML91 så får du 10% rabatt på det du köper där. Man behöver inte vara van vid nail art för att klara av att sätta på vattendekaler, för det är så otroligt enkelt att t.o.m. jag klarade av det.

Vilka lack har jag använt då? Jo, det orangea är OPI Can’t aFjörd Not To och det svarta är Camelot från A England.

3

4

5

6

7

8

9

10

1

Sent for review

Hi there beauties! Halloween is getting closer and therefore I thought I’d show you a Halloween inspired manicure that I made with some help with water decals amongst other. Unfortunately you’ll see “nubbies” today, the last time they were pretty long because I had exstensions. I thought I’d continue with that, but now it wasn’t so because of the nail tech I went to (Jennies Naglar) she didn’t call me to cancel my time, so I went by train the 27 miles for my revisit, and when I got there and been sitting there for a while, I got to know (thank’s to the hair dresser that works there and she let me talk to Jennie on the phone) that she had another job that day and couldn’t find my number. So she apologized and wanted to set up a new date for my revisit. But I didn’t want that. Of course I won’t book a new appointment with her, travel by train 27 miles again and then get to know that my time has been cancelled yet again. So I went back home again and I was really angry and sad and started to remove my exstensions by myself. You shouldn’t do that and this whole thing ended up with me cutting off my own nails, that actually had grown so much during the exstensions and they were so long, but I couldn’t remove it all otherwise. So now you know the reason to why I haven’t felt for swatching polishes so much, the joy in it disappeared and that’s why you only have seen other beauty posts. So no, I don’t recommend Jennies Naglar anymore. Too bad that there’s so few educated nail techs in the southern Dalarna where I live. 

But now to the manicure for the day, I wanted to do something fun for my short, dull nails so I used the Halloween-water decals I recieved from Born Pretty Store to try and review. I think that it’s an incredible fun and easy way to make a manicure even hotter and I think it’s definitely happens a lot with these Halloween-water decals on. This is the second set with water decals that I try from BPS and they’re really great. Easy to work with and stays perfect with a coat top coat over. So if you’d like to try this water decals I definitely think you should buy these cheap and good ones from Born Pretty Store. And to get it even cheaper you can add the code: JML91 and then you’ll get 10% discount on the things you buy there. You don’t have to be use to nail art to handle these water decals, it’s just so easy that even I could do it. 

Which polishes have I used then? Well, the orange is OPI Can’t aFjörd Not To and the black is Camelot from A England

With Love

Ann-Sofie