Nej, vad säger ni? Börjar det inte bli dags att recensera Vårboxen nu när vi har gått in i den sista sommarmånaden, augusti? Ni kommer väl ihåg hur den såg ut?

DSC00021Bra! Då kör vi!

DSC000321. Bulldog – Original Moistruriser

Måste säga att jag verkligen gillar denna produkt. Den luktar gott, den är smidig att använda och ansiktet känns väldigt mjukt och lent.
Det är inte helt omöjligt att jag kommer att köpa den någon gång men för tillfället så är min favorit “L’Oréal Paris Men Expert – Hydra Energitic moisturiser” som följde med i den allra första Manboxen.

DSC000282. Bruno Banani – Absolute Man Shower Gel & EdT

Även detta var en (eller snarare två) produkter som jag också gillade. Jag vet inte om frun tyckte att jag luktade som Christian Grey men hon gillade lukten på parfymen. Fast när jag tänker efter så vette sjutton hur hon ska veta hur en fiktiv figur från en bok luktar…

Jag gillade också duschkrämen som luktade riktigt gott även om namnet på den för tankarna till barnprogram med frukt i pyjamas… Ska man vara riktigt ärlig så luktar den godare än min nuvarande favorit duschkräm “L’Occitane – Almond Shower Oil” (som egentligen är en duscholja) men den senare har ju en återfuktande/mjukgörande funktion som jag som psoriasispatient uppskattar.DSC000303. Alessandro – Heel Rescue Balm

Då kommer vi till denna produkt som var så väldigt populär i den kvinnliga boxen. Ska jag vara ärlig så vet jag inte om denna är så mycket bättre än andra fotkrämer som jag testat.  Den gör sitt jobb och luktar gott. Jag har ju haft lite torra fötter till och från och min fru har då bett mig testa olika krämer genom åren och tycker jag alla har funkat bra.

“Vad tråkig han är!”, säger ni…
“Jag kan inte säga emot er!”, säger jag… 😉

DSC000244. foot by CCS – Fotspray

Med risk för att verka för positiv så gillar jag denna produkt också. Den luktar gott och man känner sig faktiskt riktigt fräsch om fötterna. Men som jag skrev i förra blogginlägget så kanske detta är en produkt som man skulle haft när man var i tonåren. Dock var utbudet av fotspray ganska skralt i början/mitten av 80-talet…

Det enda negativa jag kan hitta är att den tar en bra stund att torka. Så har du inte tid att sitta vid sängkanten och vifta fötterna med fötterna (drömmandes bort till en brygga vid en sommarsjö) några minuter innan du ska iväg på morgonen så är detta inget för dig. (Ja, jag vet att man kan gå upp 5 minuter tidigare…)
DSC000265. Anatomicals – Puffy the Eye Bag Slayer

Då kommer vi till den produkt som jag var mest tveksam till och som jag faktiskt också testade sist av alla produkter. Faktum var att jag tänkte hoppa över att testa den helt men frun “tvingade” mig och vi passade på att testa den båda två. Måste varit en syn för gudarna när vi båda låg där med Eye Slayers…

Detta är alltså pads som man lägger under ögonen och som sedan ska sitta där i 30 minuter. Måste faktiskt säga att det var riktigt bra. De luktade gott, de gav en skön svalkande känsla och huden känns mjuk och fin efteråt.

För att chocka er så kommer jag inte bara lägga ut före och efter bilder utan även under-tiden bilder…
4

Ska vi nu vara ärliga så vet jag inte om de mörka ringarna under ögonen försvann så speciellt mycket men det var ju avslappnande och sköna att använda. Det är dock inget jag kommer rusa till affären och köpa när det finns så många häftiga teknikprylar att lägga pengarna på istället…

DSC000346. Egyptian Magic – All Purpose Skin Cream

Då var det dags för den sista produkten i boxen, den som inte ens var omnämnd i broschyren. Det var ju en hudkräm som man skulle kunna använda överallt. Även om det var frestande att använda den på någon oortodoxt ställe så valde jag att använda den som handkräm. Och till det fungerade den alldeles utmärkt. Kändes faktiskt lite som Helosan.

I’ll be back,
Mr Colourit