Erkänn att ni bli lite chockade över att det kommer ytterligare ett blogginlägg så här nära inpå det förra!? Men å andra sidan så är det Sommarboxen som jag recenserar i mitten av augusti så ni kanske ändå inte blir alltför impade…

Sedan mitt förra inlägg så har vi köpt en ny kamera, en Canon EOS 700D. En hel del att lära sig men en sak är säker: Inte blir bilderna automatiskt bättre med en bättre kamera om inte fotografen blir duktigare.

Men då var det väl dags att ta sig en närmare titt på Sommarboxen:

1_2014-08-06 Manbox

Ja, det där såg väl spännande ut och jag kan lova att denna gång är det med ett par produkter som vi aldrig har sett i The Man Box förut!
2_2014-08-06 Manbox

1. Maria Nila – Creator Extreme

Nämen vad ser vi här då? Ett hårvax igen? Från Maria Nila igen? Nu börjar väl ändå fantasin tryta hos Glossybox? Eller betalar Maria Nila mest för att få med sina produkter i The Man Box?

Men jag ska inte gnälla utan ska testa även denna produkt med ett öppet sinne och ett leende på läpparna.

Inte helt oväntat är detta en fullsizeprodukt som kostar 179 kr/100 ml.
3_2014-08-06 Manbox

2. NAOBAY – Oxygenating Cream Moisturizing

Då var det dags för en av alla dessa universalkrämer som “möter behovet av återfuktning för alla hudtyper”. Den innehåller både “nypon- och mandelolja som hjälper till att stärka hudens beskyddande barriär”. För att fortsätta med lite fler floskler så är den “full av essentiella fettsyror som finns i oljor från ekologiska avocado- och olivoljor som även ger krämen en antiage-effekt”

Undrar hur “naturligt och organiskt” man kommer lukta av blandningen av nypon, mandel, avocado och olivolja? Den som testar får veta och det tänker jag göra.

Detta är inte en fullsizeprodukt men när den är det så kostar den smått horribla 280 kr/50 ml.
4_2014-08-06 Manbox3. Grazette of Sweden – XL Masculin Hair & Body Wash

“XL Masculin” låter väl bra. Tänk hur extra mycket macho jag kommer bli när jag använder denna. Hoppas bara frun uppskattar den karlakarl jag kommer förvandlas till efter att ha använt denna.

Denna 2-in-1 duschkräm/schampoo har “en fräsch doft av grapefrukt, lätt kryddig kardemumma och ett balanserat träigt djup”.
Här har jag två frågor:

  • Vad är ett “balanserat träigt djup”?
  • Hur kommer man lukta om man blandar grapefrukt och kardemumma med lukterna i hudkrämen ovan? Som nån konstig fruktsallad?!

Fast det är bra att den är fri från silikoner! Det sista en man som jag som väger ett antal kilo för mycket vill ha är större bröst… (Ja, eller inte på sig själv i varje fall…)

Det som inte är XL med denna är storleken på provförpackningen. En fullsizeprodukt kostar dock 120 kr/300 ml.
5_2014-08-06 Manbox
4. Naked Lips –
 Ekologiskt Cerat

Och nu är det dags för nästa produkt i fruktsalladen, ett cerat som smakar apelsin. Det känns som om Glossybox har gått all-in på frukttemat denna gång.

Min favorit när det gäller läppbalsam är annars Lip Smackers Coca Cola som fanns redan när jag var ung och det är ju ett tag sedan…

Den här produkten ska tydligen vara så ekologisk och fin att man t.o.m. ska kunna äta den men med tanke på att denna fullsizeprodukt kostar 42 kr/4,25 g så blir kilopriset lite väl högt tycker jag 😉
6_2014-08-06 Manbox 5. Manatude – Rhassoul Clay

Då var det dags för en produkt som aldrig funnits med i The Man Box förut och som jag aldrig har testat, en ansiktsmask. Jag säger dock som Stefan Sauk i Lorry:” Jag är skeptisk…”

Rhassoul leran har används i över 1400 år som rengöringsmedel för hår och hud så det är ingen ny produkt vi pratar om. 😉 Men, men, “den som ska bli fin får lida pin” så jag får väl testa denna produkt också. Vem vet jag kanske lägger ut en bild på “The man in the mask” också…

Detta är inte en fullsizeprodukt men en dylik kostar 109 kr/250 g.

 

 

Med tanke på “XL Masculin Hair & Body Wash” så tycker jag denna video passar bra:

Hasta la vista baby,
Mr Colourit