Hej på er sköningar! Hur har ni det? Jag njuter av de sista dagarnas semester, vädret är dåligt, men jag och maken har det bra trots det. Nu får bloggen mycket uppmärksamhet och det är väl bra, eller vad säger ni?

Idag visar jag ett nagellack som jag verkligen blev kär i. Ett: Det är grönt. Två: Det är galet holografiskt. Tre: Det är underbart att lacka med. Fyra: Det är bra kvalitet. Fem: Sa jag att det var grönt OCH holografiskt?!? 😉 Ja vilket lack är det då, undrar ni? Jo det är det oerhört vackra Girl Sprouts från Smitten Polish. Det blir alltså det tredje Smitten-lacket jag visar på rad, men när jag lackade med det så kände jag att jag var tvungen att visa er. Jag gav en tjuvkik till mina vänner på Facebook och de verkade hålla med mig om att det är supersnyggt. Bilden på det fick en av mina vänner att köpa sitt första indielack och det är stort tycker jag. Minns ni när ni köpte ert första indielack? Jag minns inte vilket som var mitt första indielack tyvärr.

2

Girl Sprouts är ett gräsgrönt holografiskt lack som får mig att älska mina naglar och regnbågarna på detta lack blir stora och härliga. Hur kan man inte gilla detta? Så ja, älskar man gröna lack tycker jag absolut att detta är ett lack man ska ha i sin samling. Du hittar det hos Katarina på Edgy Polish. Jag fick mitt av min käre make i födelsedagspresent. :-)

3

Applikation: Ett lager med Essie Millonails, tre lager med Smitten Polish Girl Sprouts, ett lager med Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Formula: Något tunn konsistens på mitt Girl Sprouts, trots det var det inga problem med lackningen, bra pensel. Så jag kan bara rekommendera detta lack som jag är helt kär i.

4

5

6

7

8

9

10

1

Hi there beauties! How are you doing? I’m enjoying the last days of my vacation, the weather is bad, but me and my husband are doing great inspite of this. The blog gets more attention and that’s good I guess, or what do you think?

Today I’m showing a nail polish that I feell in love with. One: It’s green. Two: It’s crazy holographic. Three: It’s wonderful to polish with. Four: It’s good quality. Five: Did I mention that it’s green AND holographic?!? 😉 Yes, which polish is it then, you may might wonder? Well it’s the incredibly beautiful Girl Sprouts from Smitten Polish. So it’s the third Smitten Polish-lacquer in a row I’m showing, but when I polished with it I felt that I just had to show you this. I gave my friends at Facebook a sneak peek and they seemed to agree with me that it’s super pretty. The picture of it made one of my friends order her first indie polish, and that’s huge I think. Do you remember when you bought your first indie polish? Unfortunately I don’t remember which indie polish was my first. 

Girl Sprouts is a grass green holographic polish that makes me love my nails and the rainbows on this polish is big and lovely. How can you not love this? So yes, if you love green polishes I think you definitely should have this in your collection. You’ll find it at Edgy Polish. I got mine from my dear husband as a birthday gift. :-)

Application: One coat with Essie Millionails, three coats with Smitten Polish Girl Sprouts, one coat with Nail Pattern Boldness Digtal Flash. 

Formula: Slightly thin consistency on my Girl Sprouts, but I had no problem with the polishing, good brush. So I can only recommend this polish that I’m so in love with. 

 

With Love

Ann-Sofie