Hallå där sköningar! Hur är det med er? Igår hade vi en väldigt härlig dag med bröllop i familjen. Min kära mamma gifte sig med sin kärlek Kenth. Det var ett litet, enkelt men superfint bröllop som vi nu får vårda i vårt minne, plus att vi kan njuta av alla foton som blev tagna. Min mamma var så vacker i en blå elegant klänning. Jag valde att göra en läcker gradient som manikyr som också matchade den klänning jag bar igår. Jag använde mig av den svarta one-coatern Camelot från A England och gjorde sedan en gradient med det läckra Charger från Darling Diva Polish. Det blev också en accentnagel på ringfingret där Charger fick täcka hela nageln, jag ville bryta av på ett enkelt men snyggt sätt. Vad tycker ni om det?

2

Applikation: Jag väljer att bara berätta om hur jag gjorde manikyren. Inget om formulan denna gång. Ett lager med Essie Millionails, ett lager med A England Camelot, ett lager med Darling Diva Polish Charger men i gradient på fyra naglar och ett täckande lager på ringfingret. Ett lager med Nail Pattern Boldness Digital Flash över alla naglar. Vill ni köpa lacken så hittar ni både A England Camelot och Darling Diva Polish Charger hos Edgy Polish.

3

Jag hade en hellång klänning med rysch vid bröstpartiet och ett snöre runt halsen som höll upp det hela . En svart underklänning som inte går hela vägen ned. Klänningen är leopardmönstrad i svart, orange, koppar och rött. Jag älskar de färgerna och trivs i dem. Jag hade också en svart kort jacka på mig då klänningen är helt bar upptill. Jag valde att lägga makeup i de färgerna också, men istället för svart blev det brunt. Jag använde mig av IsaDoras nya, varma höstpalett Coffee & Poetry. Ni får en bild på mig i klänningen, där ni får en glimt av hur jag såg ut. Lägger också med en bild på ansiktet så ni får en chans att se min makeup.

4

5

6

7

8

9

10

1

11

12

Hi there beauties! How are you doing? Yesterday we had a great day with a wedding in our family. My dear mum got married with her love Kenth. It was a small, simple but so beautiful wedding that we now can cherish in our memories and we also can enjoy the photos that were taken. My mum was so beautiful in a blue elegant dress. I chose to do a wonderful gradient as a manicure that also matches the dress I wore yesterday. I used the black one-coater Camelot from A England and did a gradient with the lovely Charger from Darling Diva Polish. I also did an accent nail on my ring finger where I let Charger cover the whole nail, I wanted to do something else in a simple but pretty way. What do you think about it?

Application: Today I choose to only tell you how I did the manicure. Not anything about the formula today. One coat with Essie Millionails, one coat with A England Camelot, one coat with Darling Diva Polish Charger but in gradient on four nails and a covering coat on the ring finger. One coat with Nail Pattern Boldness Digital Flash on all the nails. If you’d like to buy these polishes you can find both A England Camelot and Darling Diva Polish Charger at Edgy Polish

I wore a full-length dress with ruche on the breast area and a band around the neck which holds everything up.  A black slip that isn’t full-length. The dress has leopard prints in black, orange, copper and red. I love those colours and enjoy them. I also wore a black short jacket because the dress is completely bare at the top. I chose to lay a makeup in those colours too, but instead of black I used brown. I used IsaDora’s new, warm eye shadow palette Coffee & Poetry. You’ll see a picture on me in the dress, you’ll get a glimpse of how I looked. I also show you a picture on my face so you can see my makeup.

With Love

Ann-Sofie