Hallå där! Hur har ni det så här under sommar och semestertider? Jag ville bara kika in här och tala om att jag inte har glömt bort er, utan att jag helt enkelt har fullt upp. Jag har egentligen sommarlov nu från mina studier, men det innebär verkligen inte att jag är helt ledig. Jag kommer spendera mitt sommarlov på apoteket Liljan i Ludvika (bild nedan) där jag kommer sommarjobba som kassapersonal i 8½ vecka.

Hey there! How you’re doin’ during these summer and vacation times? I just wanted to check in and let you know that I haven’t forgotten you, I just been very busy. I’m on a summer break from my studies, but that doesn’t mean that I’m completely unscheduled. I’ll be spending my summer vacation on the Pharmacy “Liljan” (Lily in English) (picture below) where I’ll be working as a cashier for 8½ week.

900

Jag har redan jobbat 2½ vecka, dagarna går väldigt fort. Det är fullt upp hela dagarna och jag är helt slut när jag kommer hem. Jag är inte van att stå och gå hela dagarna. Men det är superkul att jobba, jag lär mig massor om produkterna och det kommer jag verkligen att ha nytta av när jag ska läsa den sista terminen.

Det kommer tyvärr inte bli lika mycket bloggande nu under sommaren pga detta, men jag hoppas att ni inte ska vara alltför ledsna för det och jag hoppas också att ni inte ska glömma bort mig och bloggen helt och hållet. Ibland kommer jag såklart kika in och blogga lite. Jag vill passa på att önska er en riktigt skön och härlig sommar. Jag hoppas vi får en solig och härlig sommar med mycket härliga minnen att se tillbaka på när det blir kallare dagar i höst och vinter.

Ha en underbar sommar!

Och glöm inte SOLSKYDD!!! 😉

have-a-great-summer

I’ve already worked  for 2½ week, the days goes by so fast. It’s so much to do at work all day long and I’m exhausted when I’ll get home. I’m not used to stand and walk all day long. But it’s so much fun to work, I’m learning so much about the products and I’ll have advantage of that when I’m doing the last term in school.

Unfortunately I’ll not be blogging as much now during the summer because I’m working a lot, but I hope that you won’t get sad about that and I also hope that you won’t forget me and the blog completely. Of course I’ll be checking in now and then and post something. I like to wish you all a very nice and hopefully, warm summer.  I hope that we’ll get a sunny and lovely summer with a lot of great memories to look back on during cold days in the autumn and winter.

Have a great summer!

And don’t forget to use sunblock! 😉

Take care!

With Love!

b7d57efecc021031ada10864f343f584