Utskickat för recension

Med min senaste beställning från Edgy Polish så fick jag två nagellack av Katarina som hon ville att jag skulle testa och recensera. Det första, Bright Blue Sky från Celestial Cosmetics visade jag upp tidigare i veckan. Älskar den underbart blåa färgen och glittret. Jag ska erkänna att jag tyckte Midnight från Polish TBH såg väldigt mörk och vintrig ut, och kände inte för den först. Men ville såklart testa ändå, men döm om min förvåning när jag ser att det är en mörkblå jellybas, som i mina ögon ser lila ut, sprida ut sig över naglarna. Lila och jag har en särskild kärlek till varandra. Nu blir inte den mörkblå jellybasen lika synlig med flera lager, men det gör mig inte så mycket, för jag gillar det här ändå. Inget wow kanske, men det kan bero på att det är sommar, även om jag undrar om det är det, med detta kalla och regniga väder ute. Det är ändå tillräckligt fint för att jag ska bli nyfiken på det här nya märket och vilja köpa fler av det. Polish TBH är alltså det nyaste märket och tillskottet hos Edgy Polish, och det är Christian i California i USA som står bakom detta märke.

2

3

Applicering: Ett lager med Essie Millionails, tre lager med Polish TBH Midnight, ett lager med Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Formula: Något tjock konsistens, men det gick hyfsat lätt att lacka med ändå. Det behövdes tre lager för att få det helt opakt. Bra pensel. Kan rekommendera detta lack och märke till er, har sett flera fina lack som jag skulle kunna tänka mig, så min samling kan absolut utökas med fler Polish TBH-lack. Om ni undrar vad TBH står för, så kan jag berätta att står för To Be Honest. :-)

4

5

6

7

8

9

10

1

Sent for review

With my last order from Edgy Polish I received two nail polishes from Katarina that she wanted me to test and eview. The first, Bright Blue Sky from Celestial Cosmetics I’ve already shown you earlier this week. I love the blue colour and glitter. I must confess that I first thought that Midnight from Polish TBH looked very dark and wintry, and I didn’t feel for it at first. But of course I wanted to try it anyway, but imagine my surprise when I saw that it’s a dark blue jelly base, that in my eyes looks a lot like purple, spreading out on my nails. Purple and I have got a special love for each other. Well, now the dark blue jelly base isn’t as visible with several layers, but I don’t mind that, because I like it anyway. Maybe not a wow, but perhaps that’s because it’s summer, even if I wonder, with this cold and rainy weather outside. It’s pretty enough for me to get curious on this new brand and wants to buy more of it. Polish TBH is the newest brand and addition at Edgy Polish, and it’s Christian in California in the USA that’s the creator behind this brand.

Application: One coat with Essie Millionails, three coats with Polish TBH Midnight, one coat with Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Formula: Slightly thick concistency, but it was pretty easy to polish with it anyway. It needed three coats to get it completely opaque. Good brush. I can recommend this polish and brand to you, I have seen more beautiful polishes that I could see myself buying, so my collection could definitely expand with more Polish TBH polishes. If you wonder what TBH stands for, I can tell you that it stands for To Be Honest. :-)

With Love

Ann-Sofie