Utskickat för recension

Jag föll helt och hållet för Ember Glow från Laquerlicious, så gissa om jag blev glad när Katarina bad mig att testa ytterligare ett läckert glitterlack från det märket. Jag är ute på praktik på apotek igen och igår hörde jag i smyg hur en kund sa till sitt sällskap hur hon tyckte att jag hade ett snyggt nagellack (Ember Glow), och det höll den andre kvinnan med om. Lite kul!

2

Emerald Glaze är ett grönt lack med microglitter i blått, lila och blågrönt. Med andra ord favoritfärger för mig, så det här är ännu en hit i min samling. Måste säga att jag är glatt överraskad över Laquerlicious, bra kvalitet och riktigt packade med läckert glitter. Måste definitivt skaffa mig fler, men säg inget till maken. 😉

Har ni som jag fallit för de lack ni sett hittills av Laquerlicious och vill köpa er egna så kan ni klicka er in på den svenska webshopen Edgy Polish.

3

Applikation: Ett lager med Essie Millionails, tre lager med Laquerlicious Emerald Glaze, ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens på Emerald Glaze och en bra pensel. Även detta är lätt att lacka med och ett lack jag kan rekommendera till er andra.

4

5

6

7

8

9

10

1

Sent for review

I completely fell for Ember Glow from Laquerlicious, so guess if I was glad when Katarina asked me to review another great glitter polish from that brand. I’m out on a trainee period on a Pharmacy again and yesterday I heard how a customer whispered to her companion that she thought I had a beautiful nail polish (Ember Glow), and the other woman agreed. So fun! 

Emerald Glaze is a green polish with micro glitter in blue, purple and teal. In other words, some of my favourit colours, so this is yet another hit in my collection. I must say that I’m pleasantly surprised by Laquerlicious, good quality and really packed with beautiful glitter. Must get more of these, but don’t tell my husband. 😉

If you also have fallen for these polishes that you’ve seen so far of Laquerlicious and wants to buy your own, then you can click yourself into the Swedish webshop Edgy Polish

Application: One coat with Essie Millionails, three coats with Laquerlicious Emerald Glaze, one coat with SV.

Formula: Good consistency on Emerald Glaze and a good brush. This is also easy to polish with and definitely a polish I can recommend to you all.

With Love

b7d57efecc021031ada10864f343f584