Jag tänkte ge er en uppföljning på hur mina naglar och nagelband mår efter min regelbundna användning av Bliss Kiss Pure Nail Oil. Det har gått ca 2½ vecka sedan jag började. Det ska sägas att mina naglar har aldrig vuxit direkt snabbt utan mer långsamt. Finns ju de vars naglar växer som ogräs, det gör inte mina. Men jag började som sagt, med en 3-dagars inledande återfuktande kur med denna olja och märkte en snabb förbättring av naglar och nagelband.

Ni som inte har läst det inlägget, kan läsa det HÄR! <—

Här ser ni hur skillnaden blev på mina naglar från innan jag började och till dag 3:

I thought I’d give you a follow-up on how my nails and cuticles are doing after my regular use of Bliss Kiss Pure Nail Oil. It haas been 2½ weeks since I started to use it. I have to say that my nails have never grown fast, they grow so slow. I know that there is those that have nails that grows like weeds, mine doesn’t. But as I said before, I started with a 3-days initial hydration treatment with this oil and I noticed an improvement of my nails and cuticles really fast.

Those of you that haven’t read that blog post, can find it HERE! <—

4

Nu använder jag inte oljan lika ofta som under de tre inledande dagarna för då skulle det bli väldigt dyrt. Jag har köpt och fått hem en stor refillflaska med samma olja och har nu börjat med den, då pennan och den lilla flaskan tog slut. Men har fyllt på både pennan (med lite hjälp av maken) och den lilla flaskan. Jag applicerar lite olja på naglarna om jag ibland sitter länge vid datorn och skriver eller läser t.ex. Sedan även ett rejält lager med ganska lång massage innan jag ska sova.

Now I don’t use the oil as much as I did the three initial days because it would be too expensive. I’ve bought and recieved a big refill bottle with the same oil and I’ve now started to use that, I’ve used all of the oil in the pen and the little bottle. But now I’ve refilled the pen (with a little help from my husband) and the little bottle. I apply some oil on my nails when I’m sitting with the laptop and writing or reading for example. Then I also apply a generous amount of oil,  followed by a massage of my nails before I go to sleep. 

1

2

Det som är speciellt med denna olja är att den innehåller jojobaolja, och det är den olja som är mest lik vår egen huds olja och endast den olja som kan tränga genom nagelplattan. Andra oljor har för stora molekyler och kan inte tränga genom nagelplattan.

Så vad har hänt på dessa 2 ½ veckor? Jo, jag kan se en tydlig förbättring av både mina naglar och nagelband. Nu är inte mina naglar jämnt filade fick jag se efter jag tagit korten, men försök att bortse från det. Naglarna har växt något mer än de brukar på den tid som gått, plus att nagelbanden fortfarande ser väldigt bra och friska ut. Jag tycker mig t.o.m. se en skillnad på mina fingrar, att de ser mer släta ut. Så jag kommer definitivt fortsätta att använda denna nagelolja.

The special thing about this oil is that it contains jojoba oil, and that’s the oil that’s most like our skin’s own oil and the only oil that can penetrate through the nail plate. Other oils has got to0 big molecules and can’t penetrate through the nail plate. 

So what’s happened during these 2 ½ weeks? Well, I can see an obvious improvement of both my nails an cuticles. I saw on the picturesicthat my nails aren’t filed down evenly, but please try to ignore that. The nails has grown a bit, and more than they usually do during 2½ weeks, and my cuticles still looks very good and healthy. I can also sense a difference to the better on my fingers, they look more smooth. So I’ll definitely continue to use this nail oil.

3

Nu ska jag ut på praktik i 2 veckor så vi får se hur mina naglar mår av det, förra gången gick de av och skivade sig mycket. Men om ni vill får se en fortsättning på denna behandling med Bliss Kiss Pure Nail Oil.

Om ni är intresserade av oljan och kanske vill köpa er en egen så kan ni göra det hos Ana på NailCareHQ.com

Now the coming 2 weeks I’ll be out on another trainee period on the Pharmacy, so we’ll see how my nails will look after that, the last time they broke and split a lot. But if you want you can see a continuation on this treatment with Bliss Kiss Pure Nail Oil. 

If you’re interested in the oil and maybe want to buy your own, you can do that from Ana at NailCareHQ.com.

4

With Love

b7d57efecc021031ada10864f343f584