Utskickat för recension

Det näst sista lacket från 100% Pure Nail Polish som jag har kvar att visa er, är det cerisea Kiss. En härligt färgglad cerise nyans, som tyvärr inte riktigt stämmer överens med mina foton. Men ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att den är cerise. Kameran får spatt på såna här färger tyvärr. Jag älskar den här färgen, den syns verkligen och de här lacken har en riktigt bra kvalitet. Håller för en hel del har jag märkt dessa dagar. Baslacket är riktigt bra också.

2

 

Så gissa om jag blev ännu mer glad när jag fick ett mail ifrån Brallis.se häromdagen där jag såg att de nu fått in precis det jag önskat mig, nämligen fler nyanser, och denna gång går de i blått och grönt. Superfina och passande nu till vår och sommar. De sex nya färgerna heter Green Tea Ice Cream, Seafoam, Mint, Cloud, Cornflower och Deepsea.

unnamed

Om ni liksom jag blir sugna på de nya fräscha färgerna från 100% Pure så kan ni köpa dem hos Brallis.se. De kostar 110 kr styck, och innehåller hela 14,7 ml och har en bra hållbarhet.

3

Applikation: Ett lager med 100% Pure Horsetail Base Coat, två lager med 100% Pure Kiss, ett avslutande lager med SV.

Formula: Väldigt bra konsistens och riktigt bra långsmal pensel. Väldigt lätt att lacka med tycker jag och jag kan som sagt verkligen rekommendera detta märke.

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

1

Sent for review

The next to last polish from 100% Pure Nail Polish I’ve got left to show you is the cerise Kiss. A lovely colourful cerise shade, which unfortunately doesn’t quite match with my photos. But you just have to trust me when I say that it’s cerise. My camera get’s completely crazy over these colours. I love this colour, it’s really visible and these polishes has a really good quality. I’ve noticed that they stand for quite a lot these days. The base coat is really good aswell. So guess if I became really happy when I saw an email from Brallis.se the other day where I saw that they got exactly that I wished for, namely more shades, and this time they come in blue and green. Super cute and they fits so well now to spring and summer. The six new shades are Green Tea Ice Cream, Seafoam, Mint, Cloud, Cornflower och Deepsea. 

If you just like me craves for these fresh colours from 100% Pure, you can buy them from Brallis.se. They costs SEK 110, and contains 14,7 ml and has a good sustainability. 

Application: One coat with 100% Pure Horsetail Base Coat, two coats with 100% Pure Kiss, one finishing coat with SV.

Formula: Very good consistency and a really good oblong brush. Very easy to polish with and as I said before I can really recommend this brand.

With Love

b7d57efecc021031ada10864f343f584