Häromdagen så kom det en ny The Man Box i lådan och jag kom plötsligt till insikt att det är tre månader sedan jag skrev om Vinterboxen och att ni inte har fått någon recension av den än.

Jag vet vad ni tänker: “Vilken slöfock han är han, Tomas!” och jag kan tyvärr inte säga emot er här…

Efter denna explosion av självinsikt och självutlämnande så går vi vidare med att gå igenom produkterna.

DSC08079

1. BrilliantSmile – Whitening(evo) Toothpaste

Känns lite som om jag skulle kunna börja med att säga, “Vad var det jag sa”. Den här lilla tuben räckte, precis som jag likt Saida förutspådde, endast en vecka och på den tiden hinner man ju inte se någon skillnad på om tänderna blir vitare, eller inte, som alla kanske förstår.

I detta fall så kan man säga att BrilliantSmiles snålhet bedrog visheten. Annars så var det inget fel på tandkrämen. Smakade som en tandkräm ska även om den inte stod ut på något sätt. Skulle dock personligen inte köpa den för 149 kr då jag tycker att priset är alldeles för högt.

DSC08078

2. BrilliantSmile – Remin(evo) Gel Kit

Ok, jag ska börja med att erkänna att jag endast har testat denna produkt en enda gång. Problemet är att när jag stoppade i de där gummigrejerna i munnen så höll jag på att spy och man skulle ha dem kvar där i fem minuter! Var tvungen att lägga mig på sängen och andas långsamt för att överhuvudtaget klara av dessa minuter som kändes som en timme! Tyvärr så har jag alltid haft problem med att ha saker i munnen. Får alltid kväljningar när tandläkaren ska ta röntgenbilder eller sköterskan på vårdcentralen ska ta halsprov. Kan bara konstatera att det är tur att jag är heterosexuell…

Sammanfattningsvis så kan jag inte ge någon rättvis recension av denna produkt. Känns inte som om BrilliantSmile kommer att skicka några gratisprov till denne bloggare i framtiden…

DSC08080

3. Gillette Series – Sensitive Gel

Här kommer dock en produkt som jag verkligen gillar. Den luktar gott. Den har en härligt blå färg. Den ger ett maffigt lödder. (Ja, lödder kan vara maffiga!) Den gör att rakningen går som en dans. (Ja, en rakning kan gå som en dans!!!)

Att den sedan innehåller Aloe Vera, vilket jag har lärt mig är bra efter ett par The Man Box, är förstås ingen nackdel. Chansen är uppenbar att jag kommer köpa denna rakgel nästa gång det är dags för inköp av rakprylar.

DSC08081

4. Panos Emporio – l’homme Deodorant Stick

Jag har lite “mixed emotions” angående denna produkt. Den luktar gott. Jag tyckte det var väldigt generöst Panos Emporio att skicka med en fullsizeprodukt men problemet är att jag verkar vara överkänslig mot något i den då jag fick utslag under armarna när jag använde den. Jag t.o.m. slutade använda den tills utslagen försvann för att testa igen men tyvärr så kom de tillbaka så fort jag använde den igen.

Förutom detta så har jag inget negativt att säga om produkten. Min fru tyckte också att den luktade väldigt gott så det är en sorg vi delar att jag inte kan använda den.

Om någon har en man som vill lukta riktigt gott så säg till i kommentarsfältet så får ni den för endast vad frakten kostar. Det går ju att skära av den yttersta delen på deon med kniv så är den ju som ny igen.

DSC08083

5. L’Oreal Professionnel – Stiff Pommade

Detta är också en produkt som jag gillar. Den luktar gott, är lätt att använda och ger en snygg frisyr.

Dock kan jag även här tycka att jag har köpt andra liknande produkter som funkar lika bra för ett lägre pris.
Kalla mig gärna lite snål för det är väl det jag är i detta fall 😉

Med facit i handen så ska jag ju inte lova något men jag har som mål att snart komma ut med ett nytt blogginlägg om den nya The Man Box. Dock tänker jag likt en politiker inte ge något exakt svar om var, när eller hur… 😉