Gissa om jag blev glad när jag såg att mitt paket från Adrianna och Delush Polish låg i brevlådan idag? Det är ju ett av mina favoritmärken när det gäller nagellack. Det gick fort att packa upp det paketet kan jag säga. Jag har beställt hela Spring Awakening Collection därifrån och idag låg de alltså där i brevlådan. Denna kollektion består av sex stycken härliga vårlack. Min kamera är inte helt korrekt inställd, jag behöver hjälp med det, för jag märker att färgerna ibland inte återges korrekt och det stör jag mig på. Jag vill såklart kunna visa lacken på ett sätt som överensstämmer så mycket som möjligt med verkligheten. Så därför kommer ni få bilder mestadels tagna utomhus men också i min fotostudio,  för att ni ska få möjligheten att se lacket mer än i ett ljus.

4

Destined For Grapeness är ett pastellila lack med vitt och lila glitter i olika storlekar. Det är otroligt vackert och passar perfekt nu till vår och sommar. Jag gissar att jag kommer få fler tillfällen att bära detta framöver. Lila är ju en favoritfärg så det var kanske inte så oväntat att jag valde att lacka med den färgen först. Men hela kollektionen är helt underbar och jag ser fram emot att lacka med dem allihopa. Hela denna kollektion finns alltså att köpa hos Adrianna på Delush Polish.

5

6

Applikation: Ett lager med Essie Millionails, tre lager med Delush Polish Destined For Grapeness, (det fungerar utmärkt med två lager också), ett avslutande lager med Seche Vite.

Formula: Riktigt bra konsistens på lacket och en riktigt bra pensel också. Så jag kan verkligen rekommendera detta lack, Adrianna har lyckats ännu en gång. :-)

7

8

9

10

11

3

1

2

Guess if I was glad when I saw that my package from Adrianna and Delush Polish was in my mailbox today? It’s one of my favourite brands when it comes to nail polishes. I have to say that I unwrapped the package very fast. I’ve ordered the whole Spring Awakening Collection from Delush Polish own webshop and today they were in my mailbox. This collection consists of six lovely spring polishes. My camera isn’t set quite properly, I need some help with that, because I’ve noticed that the colours isn’t shown properly and it bothers me. Of course I’d like to show you the polishes in a way that is consistent to the reality. So therefore you’ll get pictures mostly taken outside but also in my photstudio, so that you’ll get the opportunity to see them in more than one light.

Destined For Grapeness is a purple pastel polish with white and purple glitter in different sizes. It’s incredibly beautiful  and fits perfectly for spring and summer. I’m guessing that I’ll wear this polish a lot from now on. Purple is one of my favourite colours so maybe it wasn’t a surprise that I chose this polish first. But the whole collection is just wonderful and I’m looking forward to polish with all of them. You can buy the whole collection from Adrianna at Delush Polish.

Application: One coat with Essie Millionails, three coats with Delush Polish Destined For Grapenes, (it works just fine with two coats), one finishing coat with Seche Vite.

Formula: Really good consistency on the polish and a really good brush as well. So I can really recommend this polish, Adrianna has succeeded once again. :-)