Utskickat för recension

Jag har ju några härliga nagellack från 100% Pure kvar att visa er och idag får ni se ett fräscht och vårigt lack som bjuder på en ljuv rosa som får mig att längta ännu mer efter den sköna sommaren. Brunbränd kropp och ett snyggt ljusrosa lack på naglarna är så otroligt fräscht och det säger jag som inte är så mycket för så här ljusa färger annars. Men jag kom på mig själv när jag bar det här lacket senast att jag tittade väldigt mycket på mina naglar och gillade det jag såg.  Emellanåt är det härligt med ljusa nyanser faktiskt.

2

Jag gillar verkligen dessa lack från 100% Pure, flaskorna är supersnygga, färgerna fräscha och de har en väldigt bra hållbarhet märkte jag när jag gjorde min praktik när jag packade upp mycket backar och kartonger. Så de är absolut värda att satsa på om ni frågar mig. Däremot så gillar jag inte deras topplack som torkar på tok för långsamt samt att det blev små luftbubblor av det för mig. Så jag håller mig till mitt Seche Vite. Dock såg jag på mina bilder sen att det hade krympt lacket en aning, tyvärr kan SV göra det ibland, men jag brukar oftast klara mig ifrån det, men inte denna gång tyvärr.

100% Pure nagellack hittar ni hos Brallis.se, just denna nyans, Innocence är just nu slut hos dem, men klicka gärna på bevaka denna produkt så får ni mail när det kommer in i webshopen igen.

3

Applikation: Ett lager med 100% Pure Horsetail Base Coat, fyra lager med 100% Pure Innocence (man kan klara sig med tre lager), ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens, något tunn, och svår att få opakt därav mina fyra lager. Men jag gillar den långsmala penseln väldigt mycket.

4

5

6

7

8

9

10

1

Sent for review

I’ve got some lovely nail polishes from 100% Pure left to show you and today you’ll see a fresh and “springy” polish that offers a delightful pink that makes me long even more for the nice summer. Tanned body and a pretty bright pink polish on the nails is incredibly fresh and that comes from me that usually isn’t a big fan of this bright colours . But when I wore this I found myself looking at my nails a lot and I really liked what I saw. From time to time it’s lovely with this bright shades actually. 

I really like these polishes from 100% Pure, the bottles are so pretty, the colours are fresh and they’ve got a very good durability, I noticed that when I did my trainee period when I unpacked big cardboards. So they’re absolutely worth trying if you’re asking me. On the other hand, I don’t like their top coat that dries way to slow and it was small air bubbles when I used it. So I’ll stick to my Seche Vite. But I saw on my pictures that it shrank the polish a bit, unfortunately SV can do that sometimes, but usually I don’t have that problem, but this time it shrank.

You can find 100& Pure nail polishes at Brallis.se, Innocence is sold out for the moment, but you can click at the “Watch” button and then you’ll get a mail when it arrives at the webshop again,

Application: One coat with 100% Pure Horsetail Base Coat, four coats with 100% Pure Innocence (it’s ok with just three coats), one coat with SV.

Formula: Good consistency, slightly think, and a bit hard to get it opaque, thereof my four coats. But I really like the long and narrow brush. 

With Love

b7d57efecc021031ada10864f343f584