Nu är dragningen i min Alla Hjärtans Dag Giveaway gjord och nu undrar ni väl vilka som blev de tre lyckliga vinnarna? Det var faktiskt jag också nyfiken på, så spännande att se vilka som skulle ta hem de tre olika prispaketen.

Jag använde mig av Rafflecopter som är en riktigt bra widget att använda när man ska hålla i giveaways måste jag säga. Jag har själv deltagit i flera tävlingar/giveaways där de också har använt sig av Rafflecopter. Den kan jag rekommendera.

Men jag vill först och främst säga ett STORT TACK till alla er som deltagit, det var oerhört roligt att ni var så många som ville vara med och tävla. Jag känner mig väldigt hedrad och glad, och stort tack för alla fina ord. De värmer mer än ni kan ana. <3

Men som sagt, de tre vinnarna i denna giveaway är följande:

priser

Vinnarna är meddelade via mail!! Så var noga med att kolla igenom era mail, för om vinnarna inte svarar tillbaka till mig inom 48 h så dras det en ny vinnare för just det paketet. Jag började med att dra en 3:e pris vinnare, 2:a pris vinnare och sist den som vann 1:a priset!

TACK SÅ MYCKET FÖR ATT NI VAR MED OCH TÄVLADE! KRAM TILL ER ALLA! <3