Idag får ni faktiskt se lite nail art, det var väldigt länge sen ni fick se det här hos mig. Det är inte min starka sida har jag kommit fram till. Så varför har jag då gjort det idag? Jo, för att The New Black har färdiga set där man kan lacka och lägga på studs som jag har gjort idag t.ex. Det finns olika set, och det som är ännu bättre är att Katarina på Edgy Polish har 25 % rabatt på alla lack från The New Black. Så passa på, det finns många fina set, med olika variationsmöjligheter. Det här är andra setet jag provar och jag gillar dem verkligen. Tycker det är kul och annorlunda, och vem vet jag kanske kan träna upp mig och bli lite bättre på just nail art.

2

Det här setet köpte jag för ett tag sedan, tycker kombon med svart och guld är så snyggt. Det här setet kommer från Demi Lovato kollektionen och heter Shattered. Jag applicerade det svarta lacket som är med, och som är ett onecoater, superbra, på alla naglarna. Applicerade ett lager med topplack på de naglar jag ville ha studs på. Sedan tog jag med hjälp av en pincett tag i en stud och la den på nageln där jag ville ha den. Fortsatte så tills jag fick det mönster jag ville ha. Sedan la jag det guldglittriga lacket på tre naglar, tummen, pekfinger, ringfinger och lillfingret. Man bestämmer såklart hur man själv vill ha det, men det är pilligt så jag kände att det räckte med två naglar med studs.

3

Applicering: Ett lager med Essie Millionals, ett lager med det svarta lacket på alla naglar, ett lager med SV på två naglar, la studs på de två naglarna, två lager med det guldglittriga lacket, ett lager med SV på de resterande naglarna.

Formula: Väldigt bra konsistens och pensel. Små flaskor, men det svarta lacket är som sagt en onecoater så det går inte åt så mycket. Ett väldigt tufft och häftigt set som jag verkligen kan rekommendera. Passa på nu när det är 25 % rabatt på dem.

4

5

6

7

8

9

1

Today you’ll actually see some nail art, it has been too long since you’ve seen that here at my blog. I know that it isn’t my forte. So why have I done this today then? Well, because The New Black has sets ready for polishing and nail art, like I’ve done today. There are different sets, and  whats even better is that Katarina at Edgy Polish has 25 % discount on all polishes from The New Black. So don’t miss this, there are so many pretty sets, with a lot variations. This is the second set that I’ve tried and I really like them. I think it’s fun and special, and who knows maybe I can train myself on this and get better on nail art. 

I bought this set a while ago, I think this combo with black and gold is so beautiful. This set comes from the Demi Lovato collection and is called Shattered. I applied the black polish that’s in the set, and it’s a onecoater, really  good, on all the nails. I applied one coat on the nails that I wanted to put studs on. Then I used a tweezer to get a hold of a stud and put it on the nails where I wanted it to be. I continued with them until I got the pattern I wanted. Then I applied the goldy glitter on three nails, the thumb, the index finger, ring finger and lill finger. Of course you can do as you please, but it’s fiddly, so I felt that it was enough with studs on two nails.

Application: One coat with Essie Millionals, one coat with the black polish that’s an oneoater, one coat with SV on two nails, put studs on those two nails, two coats with the goldy glitter polish, one coat with SV on all the remaining nails.

Formula: Very good consistency and brush. Small brushes, but the black polish is as I said an onecoater so you don’t need so much. A very tough and fierce set that I really recommend. And I think you shouldn’t miss this opportunity when it’s 25 % discount on them.