Jag lovade ju att det kanske skulle komma ett nytt inlägg innan nyår i mitt förra inlägg men man kan säga att jag inte riktigt kom i mål där. Snacka om nyårslöfte som gick åt skogen direkt.

Min fru har påpekat att man kan ha flera bilder i sitt blogginlägg istället för en per produkt som jag brukar ha. Därför kommer jag denna gång ha fler bilder än jag någonsin har haft förut i ett inlägg. Hade Aftonbladet skrivit om detta inlägg hade det säkert stått något i stil med “Gästbloggare bildchockar på känd nagellackblogg”.

DSC08070

DSC08072

DSC08073

Denna månad så innehåller boxen dessa fem produkter.

DSC08076

Utan att överdriva, vilket jag aldrig brukar göra, så kan detta vara den bästa The Man Box någonsin!

DSC08079

1. BrilliantSmile – Whitening(evo) Toothpaste

Dags för ytterligare en tandkräm i The Man Box. Denna ska ge dig vitare, finare tänder. Dock så ställer jag mig frågan om den pyttelilla tub de skickar med ens räcker en vecka och om man på denna korta tid ska kunna se någon förändring. Den som provar får se och det tänker jag göra.

Det är allt annat än en fullsizeprodukt men en sådan kostar 149kr/65 ml.

DSC08077

DSC08078

2. BrilliantSmile – Remin(evo) Gel Kit

Som ni ser ovan så har jag inte tagit bilderna på denna produkt helt rakt framifrån utan lite på snedden. Min kära fru som är en van bloggare och har bättre smak än mig säger att det ser bättre ut så. Kan inte göra annat än att hålla med.

Detta är inte en tandställning utan ett kit som ska göra tänderna hållbara och vitare. Av någon outgrundlig anledning så kommer jag tänka på Ross i TV-serien Vänner när han blekte sina tänder när jag ser denna produkt. Nu ska ju inte denna produkt bleka tänderna utan ska skydda mot missfärgningar.

Detta är en fullsizeprodukt och kostar i butik 398 kr.

DSC08080

3. Gillette Series – Sensitive Gel

Ska bli spännande att se om denna gel är “the best a man can get”. Den senaste gelen som fanns med i The Man Box var ju ingen höjdare. Denna är berikad med Aloe Vera och ger “smidigt glid”. Vem har inte drömt om “smidigt glid”?

Detta är inte en fullsizeprodukt men en dylik kostar bara 45 kr/200 ml och då kan man tycka att det var lite snålt att inte skicka med en fullsize på en gång.

DSC08081

4. Panos Emporio – l’homme Deodorant Stick

Panos Emporio är ju känd för att göra badmode men nu har han också släppt doftserier för både män och kvinnor. Denna deo ska enligt Panos själv “symbolisera en efterlängtad Medelhavsdröm och fångar känslan av ett brusande fräscht möte mellan sköna havsbriser och friska citrusfrukter.” Jag gissar att jag kommer lukta som denne kille i Panosshorts när jag använder ” l’homme Deodorant Stick”…
panos-emporio-shorts-pegasus

Enligt rykten är killen ovan i “fullsize”-storlek precis som deodoranten och kostar då 225 kr/75 ml. (Deon alltså, inte killen…)

DSC08083

5. L’Oreal Professionnel – Stiff Pommade

Det har ju nästan varit med någon typ av vax/clay/paste i varje box och nu är det dags för en “krämig paste”. Då jag var missnöjd med clayen som var med i förra boxen så ser jag fram emot denna. Ordet pommada får mig av någon anledning att tänka på 50-talet och killar med hög frisyr. Är jag helt ute och cyklar nu? Men det har jag iofs varit förut i ordens båda bemärkelser. Fast oftast utan cykel om ni förstår vad jag menar…

Detta är en fullsizeprodukt och kostar 159 kr/75 ml.

Förresten, hur många hade gissat att det skulle komma en Youtubevideo med Ross från vänner nu? 😉