Det är inte roligt att ha tunt hår så jag har gått igenom hundratals produkter för att få volym och en kraftigare känsla på håret. Jag har den senaste tiden använt mig av olika saltvattensprayer och känt mig nöjd med det. Men när jag varit hos frisören så har hon använt sig av ett thickening foam, och jag har alltid gillat hur mitt hår känts efter det. Därför valde jag att köpa ett sådant istället för ett nytt saltvattenspray och gissa om jag blev nöjd?

lernberger-stafsing_5163

Jag blev supernöjd! Jag valde att köpa ett Volumizing & Thickening Fiber Mousse från Lernberg Stafsing. Jag har hört mycket gott om deras produkter och tyckte det var ett helt ok pris för detta. 179 kr för 200 ml är lagom tycker jag. Nu såg jag att du kan t.o.m hitta det på apotea.se för 169 kr.

lernberger-stafsing-lernberger-stafsing-fiber-mousse-89102-b62ab

Varför gillar jag denna då? Jo, just för att den bygger upp en ordentlig volym från rot till topp som håller i sig även dagen efter jag tvättat håret och sovit en hel natt. Det brukar det inte göra för mig med andra volymprodukter. Många av dessa produkter tycker jag ger mig en dammighet i håret, men inte denna, håret känns mjukt och glansigt. Och det är jag inte van vid när jag använt saltvattensprayerna. Den doftar friskt och gott av grapefrukt, citron, apelsin, bergamott, persika, mandarin, jasmine, liljekonvalj, musk och amber.

Det som gör denna så bra är fibrerna som gör håret fylligare och tjockare, och att det innehåller UV-skydd, värmeskydd och färgbevarare. Håret blir inte stelt och kladdigt som med saltvattenspray och volymen håller som sagt, i sig under lång tid.

Har du testat några produkter från Lernberg Stafsing? Vilken/vilka? Vad tycker du om den/dem?

image3

It’s not fun having thin hair so I’ve been using hundreds of different products to get volume and a thicker feeling on my hair. Lately I’ve been using different salt water sprays and I’ve been satisfied with that. But when I’ve been at my hairdressers she’s been using a thickening foam, and I’ve always liked how my hair felt after that. So therefore I’ve bought one of those instead of a new salt water spray and guess if I was satisfied?

I was soooo satisfied! I chose to buy a Volumizing & Thickening Fiber Mousse from Lernberg Stafsing. I’ve heard a lot of good things about their products and I thought it was an ok price for it. SEK 179 for 200 ml is quite ok I think. And now I saw that you actually can buy it for SEK 169 at apotea.se.

So why do I like this one then? Well, it’s because it builds up a great volume from root to top that last til the next day after I washed my hair and even slept one whole night. That doesn’t happen for me with other volume products. I think a lot of these products gives me a dusty look in the hair, but not this one, my hair feels soft and shiny. And I’m not used to that after I’ve used salt water spray. It smells good and fresh of grape fruit, lemon orange, bergamot, peach, tangerine, jasmine, lily of the valley, musk and amber.

What’s makes this so good is the fibers that makes the hair fuller and thicker, and that it contains UV-protection, heat protection and colour preservers. My hair doesn’t get stiff and sticky as it does with salt water spray and the volume lasts, as I said before during a long time.

Have you tried any products from Lernberg Stafsing? Which/ Which ones? What do you think of it/them?