Nu är det äntligen dags för mig att ge tillbaka massor med kärlek till er mina kära, trogna läsare! Ni följer mig så troget, kommenterar och tar del av det jag skriver, och det betyder oerhört mycket för mig! Det hoppas jag att ni vet. Jag bloggar absolut för att jag själv vill och för att jag tycker det är roligt, men en stor del av den glädjen är ni, mina läsare, för ni ger tillbaka så mycket till mig och då får man verkligen lust att fortsätta att blogga.

För att fira att ni är så grymma och för att jag vill att ni ska få tillbaka av all den kärlek som ni ger till mig, samt att Alla Hjärtans Dag närmar sig så har jag satt ihop en grym Alla Hjärtans Dag Giveaway! Det är hela 3 priser, så det kommer att dras vinnare för 1:a pris, 2:a pris och ett 3:e pris. Jag har satt ihop tre härliga paket med olika hudvårds-  och hårvårdsprodukter samt nagellack och lite annat smått och gott. Det här är produkter som jag själv har vunnit eller samlat på mig och satt undan för giveaway.

Vad vill jag att ni ska göra då? Jo, ni fyller helt enkelt i den widget som ni finner här nedanför, där ser ni vilka olika steg ni behöver göra för att delta i denna giveaway.

Denna giveaway startar idag, fredag 31/1 och slutar på måndag 10/2. Då hinner jag packa ihop era paket så ni förhoppningsvis hinner få era paket till Alla Hjärtans Dag som är på fredagen den 14/2.

Denna giveaway är endast öppen för boende i Sverige. Ledsen för mina utländska läsare, men frakten utomlands kostar ändå en del, så det får vänta ett tag till innan jag kan hålla i sådana giveaways.

Vad kan man vinna då? Jo, detta: ( Jag vill tillägga att såklart är allt nytt och oöppnat)

3:e pris:

3epris

2:a pris:

2apris

1:a pris:

1apris

a Rafflecopter giveaway