Utskickat i recensionssyfte

Har ni kollat vad som döljer sig bakom lucka nummer 18 i Edgy Polish julkalender? Inte? Det måste ni så klart göra, men bara för att jag är så snäll så kan jag berätta det för er. 😉 Katarina ger er idag hela 20% rabatt på alla nagellack från märket Rainbow Honey. Så söta flaskor med ett hjärta mitt på och underbara lack i alla dess färger och former. Jag har fyra lack från det märket sedan tidigare och älskar dem jag har testat så jag såg fram emot att få testa fler Rainbow Honey.

2

Idag får ni se två st lack från märket, men först ut är det metalliska lacket Dusty Bot som är lavendelfärgat. Jag tyckte väldigt mycket om metalliska lack tidigare i mitt lacknörderi, nu inte lika mycket, men jag ville ge detta en chans eftersom det har en väldigt fin färg, lavendel, som jag gillar. Jag ska inte säga att jag älskar detta lack, men det är fint, absolut. Och älskar man metalliska lack så tycker jag verkligen att man ska köpa detta, för färgen är så snygg och formulan kanonbra.

3

Applicering: Ett lager med Essie Millionails, två lager med Rainbow Honey Dusty Bot, ett lager med SV.

Formula: Väldigt bra konsistens och bra pensel.

4

5

6

7

8

9

10

1

Sent for review

Have you checked what’s behind door 18 in Edgy Polish Cristmas Calender? You haven’t? Of course you have to do that, but since I’m so kind, I’ll let you know. 😉 Today Katarina offers you a 20% discount on all nail polishes from the brand Rainbow Honey. Very cute bottles with a heart and wonderful polishes in so many colours and shapes. I’ve got four from that brand and I love those I’ve tried, so I looked forward to test more from Rainbow Honey.

Today you’ll see two polishes from that brand, but first out is the metallic Dusty Bot a lavender polish. I really liked metallic polishes earlier on in my lacquer obsession, now not so much, but I wanted to give this one a chance since it got a really nice colour, lavender, which I like. I can’t say that I love this polish, but it sure is pretty. And if you love metallic polishes I definitely think you should buy this one, because the colour is so pretty and the formula is great.

Application: One coat with Essie Millionails, two coats with Rainbow Honey Dusty Bot, one coat with SV.

Formula: Very good consistency and good brush.