Idag är det nyårsafton och ett nytt år väntar, år 2014. Ingen av oss vet exakt vad det kommer att bära med sig. En del kan man ana sig till, men ingen vet exakt allt om 2014. Spännande va? Ja det ska bli kul att se vad som kommer att hända nästa år. Jag vill i alla fall dela med mig av min nyårsmanikyr. Jag valde att göra en glittergradient, igen säger ni då, ja igen, för att jag älskar det och för att det är så enkelt. Glitter är för mig väldigt festligt och idag blev det en mix av svart och brons som jag tycker blev väldigt snyggt.

2

Jag valde att först lägga den svarta basen i form av Camelot från A England, som i min mening är det bästa svarta lacket som finns. Blir opakt på ett lager endast, så smidigt. Sedan valde jag att lägga glittergradienten i form av det bronsiga Katherine från Shimmer Polish. Älskar du glitterlack så borde du åtminstone ha ett glitterlack från det märket. Du kommer förstå mig när du lackar med det. Båda dessa lack kan du köpa hos Katarina hos Edgy Polish. Däremot så är Katherine just nu slutsåld, men jag hoppas att hon snart får in den igen.

3

Applicering: Ett lager med Essie Millionails, ett lager med A England Camelot, glittergradient, ett lager med Shimmer Polish Katherine. Ett lager med SV.

Formula: Väldigt bra konsistens på Katherine och bra pensel.

4

5

6

7

8

9

10

1

Jag vill med detta inlägg också passa på att säga ett STORT TACK till er alla mina kära läsare som troget följer min blogg, mina inlägg och tar sig tid att kommentera. Det betyder oerhört mycket för mig, det vill jag att ni ska veta. Det vore verkligen inte lika roligt om inte vi hade den interaktionen. Så TACK till er och jag hoppas kunna ge tillbaka lite till er genom den giveaway jag planerar att ha i början av 2014 någon gång. Nu vill jag till sist önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

New-Year-2014-Champagne-Wallpaper

Today it’s New Years Eve and a new year is around the corner, year 2014. None of us knows what it’ll bring. Some of us may sense some of it, but none of us knows exactly everything about 2014. Exciting right? I think it’s fun to see what will happen next year. Anyway, I’d like to share my New Years manicure. I chose to do a glitter gradient, again you may say, yes again, because I love it and because it’s easy to do. For me, glitter is very festive and today it was a mix of black and bronze that it think turned out really pretty.

I chose to apply the black base in form of Camelot from A England, if you ask me, that is the best black polish there is. It gets opaque in one coat, so smooth. Then I chose to apply the glitter gradient in form of the bronzy Katherine from Shimmer Polish. If you’d like glitter polish you should at least get one polish from that brand. You’ll understand me when you polish with it. You can buy both of these polishes from Katarina at Edgy Polish. But Katherine is sold out for the moment, but I hope that she’ll get in the shop again.

Application: One coat with Essie Millionails, one coat with A England Camelot, glitter gradient, one coat with Shimmer Polish Katherine. One coat with SV.

Formula: Very good consistency on Katherine and good brush,

With this post I also like to say a HUGE THANK’S to all of you my dear readers that faithfully follows my blog, my posts and takes time to comment. That means a lot to me, I really want you to know that. It wouldn’t be as fun if we hadn’t that interaction. So THANK’S to all of you and I hope that I’ll be able to give back to you through the giveaway that I’m planning to have in the beginning of 2014 sometime. Now I’d like to wish you all a very Happy New Year!