Igår var jag och maken bjudna på en party där vi och många med oss firade ett par som fyllt/fyller 40 år. De hade satt ett tema på festen och det var rock, vilket jag tycker var superkul. Jag är ingen hårdockare, men älskar rock och lyssnar en del på det. Ganska snart efter att vi fick inbjudan så började jag fundera på vilka kläder jag skulle ha på mig och vilken makeup och manikyr jag skulle ha. Det är riktigt kul att gå och fundera på sånt tycker jag, det är en del av nöjet faktiskt. Jag hade ett tag innan vi fick inbjudan köpt mig en svart top där framsidan bestod av skinn, inte äkta, men snyggt ändå. Det är en tight top, med korta ärmar och insvängd vid midjan. Till det hade jag svarta tights med skinndetaljer på sidorna. Jag kände mig riktigt tuff i det. Jag hade ett silvrigt halsband med döskallar till och långa mörka örhängen till. Sedan la jag en makeup med sotade ögon och röda läppar. Svarta skor med hög klack. Nedanför kan ni se mina byxor (inte jag som bär de på det kortet) och en bild på mig och maken där vi rockar till det! 😉

Yesterday me and my husband were invited to a party where we and a lot of other people celebrated a couple that has turned/will turn 40. They had a theme on the party and it was rock, which I think is really fun. I’m not a hard rock fan, but I love rock and listens to it a lot. Pretty soon after we got the invitation I started to think about which clothes I should wear and which make up and manicure I should do. It’s so fun to think about that kind of things, it’s a big part of the pleasure actually. A while after we got the invitation I bought a black top  where the front of the top is of leather, not genuine leather, but still very good looking. It’s a tight top with short sleeves and it’s tapered at the waist. And to that top I wore black tights with leather details along the sides. I felt like a very tough chick in my clothes. I wore a silver necklace with skulls and long dark earrings. Then I applied a makeup with smokey eyes and red lips. Black shoes with high heels. Underneath you can see my pants (not me wearing them at this picture) and a picture of me and my husband rocking it! 😉 

137118778057560134-product-magnify-large

891610_429776707148434_2046517413_o

Tyvärr hann jag inte ta bilder på min makeup, men får göra om det nån gång och se till att ta kort på det då. Bilden på mig och maken är tagen med mobilkamera så den är inte så bra, men ni får ett hum om hur vi såg ut i alla fall. Ni kommer också få se min rock manikyr och även makens, han gick med på att jag fick lacka naglarna på honom och även måla lite kajal under ögonen på honom. Det var riktigt skoj och  nästan alla killar på festen var sminkade och med svarta naglar, en del hade t.o.m pudelrockperuker. :-)

Unfortunately I didn’t got the time to take some pictures on my makeup, but I have to do it again and make sure to take some pictures on it then. The picture on me and my husband is taken with the mobile camera so it’s not so good, but at least you can see how we looked anyway. You’ll also see my rock manicure and even my husbands, he agreed to let me polish his nails and even paint some eyeliner underneath his eyes. It was so much fun and almost every man at the party wore make up and had black nails, some even wore rock wigs. :-)

1

2

3

Applicering: Ett lager med Essie Millionails, två lager med A-England Camelot, ett lager med China Glaze Ruby Pumps. Ett lager med SV. Jag valde att göra en röd glittrig gradient som jag tycker blev tufft och rockigt mot det svarta.

Application: One coat with Essie Millionails, two coats with A-England Camelot, one coat with China Glaze Ruby Pumps. One coat with SV. I chose to do a red glittery gradient that I think became very tough and rocky against the black.

4

5

6

Makens manikyr, se nedan,  består av ett lager med A-England Camelot, och sen ett lager med SV. Tyvärr gjorde vi detta lite för sent så det blev lite slarvigt och han stötte emot saker innan det torkat helt. Men han tyckte så klart att hans manikyr skulle vara med idag, så därför får ni även se hans rocknaglar.

My husbands manicure, down below, consists of one coat with A-England Camelot and then one coat with SV. Unfortunately we did it a little bit too late so it’s a bit sloppy and he also bumped into things before it was completely dried. But he wanted his manicure to be in this post today so therefore you’ll see his rock nails too. 

1

2

3

4

Så,vad tycker ni om dessa rockers? Är vi rockiga? Jag kan i alla fall berätta att vi hade otroligt roligt och det var ett kul gäng som vi firade tillsammans med. Keep rocking! 😉

So, what do you think about these rockers? Are we rocky enough? I can at least tell you that we had a blast and it was a really fun crowd that we celebrated together with. Keep rocking! 😉