Nu ska ni få se en till snygging från Slice Of Life kollektionen från Delush Polish, nämligen det vackra och höstiga Master Of Disguise. En chokladbrun jelly med glitter i orange och koppar, så snyggt nu till höst. Igår fick ni se det blodröda Born In Blood och rött är en färg som går hem hos de flesta tror jag, men jag är inte säker på att jelly alltid gör det. Jag var tidigare inte en fan av jelly, men jag föll som sagt pladask för den här kollektionen, kul när man kan överraska sig själv ibland. Jag tror att kombinationen av jelly och snygga glitter gjorde att jag föll för dessa lack.

2

Kul är det iaf och jag upplevde att den här täckte något lite bättre än den röda Born In Blood. Det är lätt att lacka med dem och det behövdes knappt ingen städning alls idag, vilket är skönt. Har ni sett ut någon favorit redan? Undrar om jag kommer kunna välja en, vet inte om det är möjligt ens. 😉

3

Applikation: Ett lager med Essie Millionails, tre lager med Delush Polish Master Of Disguise, ett lager med SV.

Formula: Väldigt bra konsistens även på denna och jag gillar verkligen penseln på dessa lack.

Ni kan köpa Master of Disguise och de andra lacken ur denna kollektion hos Katarina på Edgy Polish.

4

5

6

7

Jag ska nämna att jag är fortfarande lyckligt gift, jag har bara gått ned så mycket i vikt att mina ringar åker av, så jag har dem i ett halsband istället. 😉

I must say that I’m still happily married, I just lost so much weight that my rings kept fallin off, so I got them in a necklace instead. 😉

8

9

10

1

Now you’ll see another beauty from the Slice Of Life Collection from Delush Polish, it’s the beautiful and autumnlike Master Of Disguise. A chocolate brown jelly with glitter in orange and copper, so pretty now for the fall. Yesterday you got to see the bloody red Born In Blood  and red is a colour that appeals to a lot of people I think, but I’m not so sure jelly always does. Earlier I wasn’t a fan of jelly but I fell head over heels for this collection, it’s fun when you get to surprise yourself sometimes. I think that the combination of jelly and pretty glitter made me fell for these polishes. 

It’s so fun and I experienced that this one was more opaque than the red Born In Blood. It’s easy to polish with them and it wasn’t no need for cleaning up almost, which is nice. Have you already seen any favourite of yours? I wonder if I’ll be able to pick one, I don’t know if it’s even possible. 😉

Application: One coat with Essie Millionails, three coats with Delush Polish Master Of Disguise, one coat with SV.

Formula: Very good consistency on this also and I really like the brush on these polishes. 

You can buy Master Of Disguise and the other polishes from this collection from Katarina at Edgy Polish