Idag har jag något riktigt läckert att visa er. Nämligen det första lacket ur Slice Of Life kollektionen från indiemärket Delush Polish. Det här är riktigt stort för mig, för det är nämligen andra gången i mitt liv som jag beställer en hel kollektion. Första gången jag gjorde det så var det Big Bang Theory Collection från Dollish Polish. Och ska jag vara helt ärlig så beställdes den mest för att det var en kollektion om The Big Bang Theory som är ett av mina favoritprogram.

5

Tidigare i höst så fick jag se helt underbara swatches på hela Slice Of Life kollektionen och för varje lack jag tittade på så kände jag att jag bara var tvungen att köpa dem, de såg så underbara ut allihopa att jag verkligen ville ha varenda en. Har ni känt så för någon kollektion någon gång? I söndags kväll beställde jag dem och jag är med i Edgy Polish’s VIP Club så jag passade på att utnyttja ett erbjudande hon hade om att få ett nagellack från Indigo Bananas om man beställde över 500 kr. Så det blev 8 st lack i min beställning, men sen är Katarina så rar så hon skickade med 3 st extra lack som hon vill att jag ska recensera och det ska jag se till att göra så klart. Nu har jag så mycket vackra lack att testa, så det är ett kärt bekymmer verkligen.

6

Nu till lacket jag visar idag, det är det röda och läckra Born In Blood från Delush Polish. Jag måste bara säga att söta Adrianna som är skaparen och ägaren av Delush Polish verkligen har lyckats med den här kollektionen. Det är jellys allihopa och det är en ganska ny bekantskap för mig, så jag blev väldigt överraskad när jag föll för den här kollektionen. Men jag är så glad att jag föll för det, nu är den äntligen hemma hos mig och jag njuter av dem. Kollektionen ska tydligen vara inspirerad av tv-serien Dexter, jag har tyvärr inte sett den, men det känns som om den måste vara häftig om kollektionen är så här häftig.

Applicering: Två lager av Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel, tre lager med Born In Blood från Delush Polish, ett lager med SV.

Formula: Väldigt bra konsistens, det var väldigt lätt att lacka med det och även penseln är riktigt bra.

7

8

10

9

11

12

13

1

2

3

4

Today I’ve got something lovely to show you. It’s the first polish from Slice Of Life Collection from indiebrand Delush Polish. This is really huge for me, it’s actually the second time in my life that I’ve bought an entire collection. The first time I did that, it was Big Bang Theory Collection from Dollish Polish. And if I’ll be completely honest I bought that one just because it was a collection about The Big Bang Theory that’s one of my favourite shows.

Earlier this fall I saw some wonderful swatches on the whole Slice Of Life collection and for every polish that I saw I felt that I just had to buy them, they looked incredibly beautful all of them, so I wanted every one of them. Have you ever felt like that for a collection? Sunday night I ordered them and I’m in the VIP Club for Edgy Polish so I took the opportunity to use an offer that said that you would get a free nail polish from Indigo Bananas if your order went over SEK 500. So it landed 8 pcs of polishes in my order, and then Katarina is such a sweetie and sent me 3 extra polishes that she wants me to review for her and of course I’ll make sure to do that. Now I got so many beautiful polishes to try, it’s a dear probem really.

Now to the polish that I’m showing today, it’s the red and lovely Born In Blood from Delush Polish. I just have to say that sweet Adrianna that’s the creator and owner of Delush Polish really has succeeded with this collection. They’re jellys all of them and that’s a pretty new acquaintance for me, so I got really surprised when I fell for this collection. But I’m so glad that I did, because it’s finally at my place and I’m really enjoying them. The collection is inspired by the TV-show Dexter, unfortunately I haven’t seen it , but it feels like it has to be fierce if the collection is as fierce as it is.

Application: Two coats of Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel, three coats with Born In Blood from Delush Polish, one coat with SV.

Formula: Very good consistency, it was really easy to polish with it and the brush is also very good.