Jag rotade lite i mina lådor i min Helmer och hittade ett rosa lack som jag inte visat er. Egentligen vet jag inte riktigt varför jag valde det ska jag säga, för jag tycker faktiskt inte att det är så snyggt. Men det är ett lite annorlunda rosa lack, och det är nog därför det visas upp idag. Det är ett Zoya som är ett märke jag verkligen gillar, just detta heter alltså Happi, gulligt namn kan jag tycka. Lacket är rosa med lite guld i sig så det skimrar fint måste jag säga. Ni kan nog tycka att det ser alldeles för lite rosa ut på mina bilder, men jag lovar er, det är ett rosa lack.

2

Ni vet väl att det här är andra dagen på vår temavecka, United In Pink? Om inte så kan ni läsa mer om det i mitt första inlägg, igår. Igår fick ni se prickar, idag får ni se ett rosa lack i sin ensamhet, men det guldiga skimrar till och gör det lite extra.

3

Applikation: Ett lager med Essie Millionails, tre lager med Zoya Happi, ett lager med SV.

Formula: Det var en ganska tunn konsistens på detta lack, men det gick bra att lacka ändå, mycket tack vare en bra pensel. Det är skirt så det behövs tre lager.

4

5

6

7

8

10

9

I looked in my drawers in my Helmer and found a pink polish that I haven’t shown you. Actually, I don’t really know why I chose it I must say, because I don’t think it’s so pretty. It’s a kind of different pink polish, and perhaps that’s why I think it has to be here in the blog. It’s a Zoya polish and that’s a brand that I really like, this one is called Happi, sweet name I think. The polish is pink with a bit of gold, so it’s a nice shimmer in it. Perhaps you might think that it doesn’t look that pink on my pictures, but I promise you, it’s a pink polish.

I hope that you know that this is the second day on our theme week, United In Pink? If not, you can read more about it in my first post that I did yesterday. You got to see dots yesterday, today you’ll see a pink polish as just itself, but the goldy shimmer makes it a bit special.

Application: One coat with Essie Millionails, three coats with Zoya Happi, one coat with SV.

Formula: It was a pretty thin consistency on this polish, but it went ok with the polishing anyway, thank’s to the great brush. It’s pretty sheer so it needed three coats.