ACO har skapat en hudvårdsserie som är speciellt anpassad för mogen hy. Jag som verkligen hör till den kategorin, fick se på ACO’s Facebooksida att man kunde gå in på deras hemsida och designa sin egen kräm. Så klart att jag tog chansen att fixa till min egen ansiktskräm, vem vill inte ha en snygg tub med härliga, peppande ord som man kan behöva varje morgon för att påminna sig om att man är grym? Jag kunde inte låta bli nu när jag håller på att läsa till apotekstekniker, måste ju testa de produkter man sedan får rekommendera till kunder framöver. 😉 Så nu står faktiskt min tub på badrumshyllan och påminner mig om vara rädd om mig själv varje dag. Jag vill hålla resten av mina ord på min tub för mig själv, men jag tycker absolut ni ska ta chansen att designa er egen tub, eller varför inte till någon ni vet behöver några uppmuntrande, kärleksfulla ord kanske?  Ni har till den 3 november på er, ju fler gånger du gör det desto mer ökar dina chanser att just din kräm hamnar i din brevlåda.

Aco1

Om man går in i deras labb så kan man se hur det gick till när de skapade krämerna och det är där du sedan kan designa din egen ansiktskräm. Du har då möjligheten att få hem en ansiktskräm som är speciellt anpassad efter din hudtyp. Så ta chansen, det är helt gratis och ett underbart sätt att peppa kompisen, eller sig själv med en bra produkt och några fina, tänkvärda ord.

Aco3

For my English readers: This post is only in Swedish because you can only do this if you’re living in Sweden. It’s about designing your own face cream, put some words that you’re written on the back of the product. :-)