Utskickat i recensionssyfte

Jag har faktiskt fyra stycken CrowsToes lack kvar att visa er. Så idag tyckte jag det passade bra att visa swatches på ett av de kvarvarande lacken som jag fick hemskickat till mig från gulliga Lauri. Det har kommit mycket emellan från det att jag fick dem i min brevlåda tills nu. Bl.a. en lång och varm sommar där jag inte bloggade så mycket alls. Jag har iaf hunnit visa fem stycken av de nio som kom i paketet. Det sjätte som ni får se idag är alltså det underbara Maia, en duokrom skönhet som växlar i färgerna vinrött/brons/brunt/rosa/lila. Helt underbara färgskiftningar och Lauri är riktigt bra på att göra duokroma lack, det måste jag säga. Jag ser nästan töntig ut när jag sitter och rör mina naglar i alla dess vinklar för att se alla de underbara färgskiftningarna, men hey jag är ju en lacknörd, vad förväntar ni er? 😉

2

Maia är med i The Pleaides Collection och det roliga i detta är att nu kan du även köpa CrowsToes nagellack hos Katarina på Edgy Polish. Så därför tyckte jag det passade bra att visa er ett CrowsToes lack idag. Jag vill även passa på att berätta om den häftiga VIP Club som Katarina har skapat. Har ni sett den? För annars tycker jag ni ska läsa in er på den, det innebär en hel del rabatter och erbjudanden om man går med där. Ni kan läsa allt om det HÄR! <—-

3

Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager med CrowsToes Maia, ett lager med SV.

Formula: Bra konsistens på Maia och en bra pensel. Jag skulle nog ha lackat tre lager istället för två, färgerna blir djupare och mäktigare då. Något för er att tänka på som kanske har det hemma eller som vill köpa det.

4

5

6

7

8

10

1

Sent for review

I’ve actually got four CrowsToes polishes left to show you. So today I thought it would be good to show you swatches of one of the remaining polishes I’ve got sent home to me from sweet Lauri. It has been a lot going on since I’ve got the package in my mailbox until now. For example a long and warm summer where I wasn’t blogging so much. But I’ve had time to show you five of the nine that came in the package. I’ll show you the sixth one today, it’s the wonderful Maia, a duochromatic beauty that changes in the colour of burgundy/bronze/brown/pink/purple/. The colour fluctuations is so wonderful and Lauri is really good in doing duochromatic polishes, I must say. I’m looking really funny when I’m sitting and moving my nails around in different angles just to see the colour fluctuations, but hey, I’m a lacquer nerd, so what do you expect?? 😉

Maia comes from The Pleaides Collection and the fun part in this is that from now on you can also buy CrowsTows nail polishes from Katarina at Edgy Polish. So that’s why I thought it would be great to show you a CrowsToes polish today. I also like to tell you about the cool VIP Club that Katarina has created. Have you seen it? Because otherwise I think that you really should read about it, it means that you can get good discounts and offers if you’ll join. You can read all about it HERE! <—-

Application: One coat with Essie Nourish Me, two coats with CrowsToes Maia, one coat with SV.

Formula: Good consistency on Maia and a good brush. I should’ve polished three coats instead of two, the colours gets deeper and mightier then. Something for you to think of if you got this at home or if you’d like to buy it.