OBS! Jag vill påminna er om den grymma Lykotävlingen som pågår just nu. Jag vill först och främst meddela att den har förlängts, för att fler ska få den underbara möjligheten av vinna skönhetsprodukter från Lyko.se till ett värde av hela 1.200 kr!! Sista datum för att delta är söndagen den 25 Augusti, fram till midnatt har ni på er. Så missa inte den här chansen att vinna ett så härligt pris!! Jag kan säga att jag hade luuuugnt varit med och tävlat om jag var er…;-)

Sedan vill jag nämna att ni ska inte känna några krav på er att det måste vara ett så originella bidrag utan vill ni vara med så går det att göra ett enkelt bidrag genom att bara ha med bilderna på de produkter ni vill ha i ert skönhetskitt/set!

Hur ska man då göra för att ha chans att vinna allt detta undrar ni nu såklart? Jo det ska jag förklara för er.

Jag har satt ihop ett härligt skönhetskitt värt ca 600 kr från Lyko.se.  Ett underbart sommarset som får er att dofta gott, få len, mjuk hy, långa vackra ögonfransar, ett vackert välmående hår och snygga naglar. Allt för att se fräsch och vacker ut i sommar och fram i höst!

skönhetskittlyko

 

Gå in och titta på de här tre bloggarna som deltar i denna tävling och se vilka skönhetskitt de satt ihop, (ni kan se vilka det är längre ned i texten).

  • Den blogg ni tycker bäst om och som är er favoritblogg ska ni då rösta på. Det gör ni genom att fylla i ett formulär, som består av tre olika delar, det står klart och tydligt hur ni gör i formuläret. Ni hittar formuläret längst ned i detta inlägg. 
  • Sedan ska du utforma ditt bidrag, ditt skönhetskitt alltså, och det kan du göra på flera olika sätt, t.ex. genom bilder, teckningar eller videoklipp etc. Det får ni välja fritt, allt är tillåtet. Det publicerar ni sedan på antingen er egen blogg eller er Facebook tillsammans med texten:

”Med detta bidrag är jag med och tävlar i Lykotävlingen som anordnas mellan bloggarna Colour it,  Imakeyousmile,  Idasbeauty samt  Cuponation.se.”

Hur vinner man sedan ett skönhetskitt värt ca 1,200 kr?

Jo, den blogg som fått mest röster får sedan äran att välja ut en vinnare bland dennes läsare som deltagit med ett bidrag. Det mest kreativa bidraget av dessa vinner sedan:

1.) skönhetskittet som favoritbloggaren skapat på 600 kr +

2.) skönhetskittet som (du) läsaren själv satt ihop. Då blir värdet tillsammans alltså ca 1,200 kr.

Så kom igen, ta chansen nu att vinna skönhetsprodukter till ett värde av 1,200 kr! :-)