Jag vill faktiskt skriva ett litet personligt inlägg idag, det ska inte bli ett långt sådant, lovar. Men jag vill dela med mig lite av hur mitt liv kommer se ut framöver. Det senaste året som jag har bloggat så har jag varit arbetslös och haft en hel del tid över, och har då dykt ned i bloggande, lackande och testande av skönhetsprodukter av olika slag.

Idag, måndag den 26/8 2013 så börjar en ny epok i mitt liv, jag börjar nämligen på min drömutbildning som ska leda till att jag blir Apotekstekniker om 1 ½ år, i januari 2015 så får jag förhoppningsvis arbete på ett apotek i Ludvika eller Smedjebacken. Där kan jag få arbeta med människor och råda dem till de produkter som passar bäst för just dem. Jag kommer få arbeta med fysisk och psykisk hälsa, hudvård, makeup och försäljning och få ge en hel del service. Ett perfekt jobb för mig känns det som.

I just want to write a more personal post today, it wont be a long one, I promise. But I want to share with you how my life is going to be from now on. The last year I’ve been blogging I’ve been unemployed so I’ve had plenty of time, and I’ve blogging, polishing and testing beauty products of different kinds.

Today, monday 26’th of August 2013 a new era starts, I’m starting my dream education that will lead to me becoming a Pharmacy Technician in 1 ½ year, in January 2015 I’ll probably get a job at a pharmacy in Ludvika or Smedjebacken. There I’ll get to work with people and to give them advise on which products that suits them. I’ll be working with fysical and mental health, skin care, makeup and sales and to give a lot of service. It really feels like a  perfect job for me.

user_image_object_26

Det kommer dock innebära att jag inte kommer kunna lägga ned den tid och energi på min blogg som jag gjort det senaste året. Jag kommer behöva lägga pannan i djupa veck och försjunka ned i litteratur och grupparbeten och det tar tid och energi. Så det jag vill säga med detta inlägg är att jag vill be er ha tålamod och förståelse för detta och sen har jag såklart en förhoppning om att ni mina kära läsare vill stanna kvar här och läsa de inlägg som jag ändå kan publicera. Min förhoppning och önskan är att jag kan lägga ut 1-3 inlägg i veckan, men det visar sig hur jag kommer hinna med allt. Kan hända att det blir mindre text i vissa inlägg mot vad jag brukar skriva. Det som tyvärr också kommer att minska är min tid för att läsa era bloggar och att kommentera där, jag har alltid känt att vill jag att andra ska skriva i min blogg så får minsann jag också bjuda till och skriva i andras bloggar. Men det blir nog svårt för mig en tid framöver.

Det viktigaste är mina studier, min familj och mina vänner, sen kanske bloggandet. :-) Jag hoppas att de här studierna kommer innebära att jag lär mig mycket nytt och en hel del som jag också kan ha nytta av i mitt skönhetsbloggande. Speciellt sen när vi kommer ut på praktik.

It will however lead to that I’m not going to have so much time and energy to be blogging as I have been doing for the last year. I’ll have to study real hard and read a  lot of litterature and be doing a lot of team work and that will take a lot of my time and energy. So with this post I’ll ask you to have patience and to be understanding for this and then of course my hope is that you my dear readers will stay put and read the posts that I still can publish. My hope and wish is that I still can post 1-3 posts/week, but we’ll see how it’ll work out. Perhaps it’ll be less text in certain posts. And I wont have the time to read your blogs so much and to comment as much as I have, I always felt that if I want others to read and comment in my blog, I have to comment in their blogs. But I’ll think it’ll be hard for me from now on. 

The most important thing now will be my studies, my family and my friends, and then perhaps the blogging. :-) I hope that these studies will lead to me learning a lot of new great stuff and a lot of things that will come to use in my beauty blogging. Especially later on when we’ll be out on internship.

AT13YH

Så nu vet ni lite mer om hur det kommer se ut för mig framöver. Hoppas ni inte överger skeppet utan har tålamod och stannar kvar, det blir en viss aktivitet ändå.

So now you know a bit more on how it will be for me from now on. I hope that you’re not going to abandon this ship, but to stay put and have patience with me, of course it’ll be some activity. 

keep-calm-and-i-ll-see-you-soon