Jag fyllde år i tisdags, vi behöver inte tala om min ålder, men jag är ett år äldre och förhoppningsvis klokare. 😉 Min käre make undrade ett tag innan dagen ägde rum vad jag önskade mig i födelsedagspresent och jag svarade kort och enkelt: “Nagellack”! “Köper du det så gör du mig till en lycklig fru sa jag!” Och som den goe och kärleksfulle make han är så köpte han faktiskt en massa vackra nagellack till mig! Gissa om jag blev överlycklig??? Jag tänkte visa er vilka underbara lack han köpte till mig. Tomas, som maken heter, hade tydligen mailat en del med Katarina som äger Edgy Polish, där jag gärna köper mina lack ifrån. Jag hade också gjort det väldigt enkelt för maken och gjort en önskelista på lack från Edgy Polish. Så ja jag styrde en del, men han hade 2  st A4 sidor med lack att välja på, så han hade massor att välja på måste jag säga.

Katarina nådde 500 followers på Edgy Polish sidan på Facebook och hade då ett erbjudande där man kunde få ett överraskningslack med sin order om man beställde över 500 kr. Så maken köpte 7 st lack och sen fick han ett extra med tack vare det erbjudandet. Yaaay! Sedan var även gulliga Katarina så söt och hade skickat med 4 st lack som hon också ville gratulera mig med på min födelsedag! Tack så mycket för det Katarina! ♥ Och stort tack igen min älskade make Tomas, du är bäst! Älskar dig över allt annat! ♥

Nu till lacken, de fyra första på den här bilden fick jag av maken.

I had my birthday on Tuesday, we don’t have to speak aboyt my age, but I’m one year older and wiser. 😉 My dear husband asked me a few days before my birthday what I wished to get as birthday gift and I just simply answered him: “Nail polish!” “I’ll be a happy wife if you’ll buy me that, I said!” And the sweet and loving husband that he is, he actually bought me a lot of beautful nail polishes for me! Guess how happy I was?? I thought I’d show you all of the wonderful polishes that he bought for me. Tomas, my husband’s name, had emailed Katarina that owns Edgy Polish, where I like to buy my polishes. I had also done it very simple for my husband and made a wish list of polishes from Edgy Polish. So yes, I controlled it a bit, but he had 2 pcs of papers with polishes to choose from, so he had a lot to choose from I must say.

Katarina reaced 500 followers on the Edgy Polish-page on Facebook and then she had an offer where you could get a surprise nail polish in your order if it reached SEK 500. So my husband bought 7 pcs of polishes and then he also got an extra polish thank’s to that offer. Yaaay! Then sweet Katarina sent me 4 pcs of nail polishes because she also wanted to celebrate my birthday with gifts! Thank you very much Katarina! ♥ And a big thank’s again to my loving husband Tomas, you’re the best! I love you more than words can say! ♥

Now to the polishes, the first four on this picture I got from my husband.

1

Dessa fyra fick jag också av maken, och Cirque-lacket fick jag som överraskningslack då makens order översteg 500 kr. Bra val av Katarina, hon vet att jag är en glittertjej! :-)

I also got these four from my husband, and the Cirque-polish I got as a surprsie polish when my husband’s order reached SEK 500. Good choice there Katarina, you know I’m a glitter girl. :-)

2

Dessa fyra fick jag av Katarina i födelsedagspresent! Så gulligt av dig! :-) De ser underbara ut.

These four I got from Katarina as a birthday gift! So sweet of you! :-) They look wonderful. 

3

Vad tycker ni? Något lack som ni är särskilt nyfikna på. Jag har redan hunnit testa tre av dem, så ett får ni se snart. Jag är en väldigt lycklig lacknörd just nu. Har massor med otestade lack nu så det är bara att köra igång hösten med massor med swatches. :-)

What do you think? Any polish that you’re really curious about? I already tried three of these, and one you’ll see pretty soon. I’m a really happy lacquer nerd right now. I got lots of untried polishes now so I just have to kickstart the autumn with a lot of swatches. :-)